Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Strihnuti psa do spicky ocasu
Autor Zpráva
luzuzulka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 13:42
- Nahlásit

Strihla jsem svoji fenku do spicky ocasu,doktor ji to lecil antibiotiky,po tydnu jsem ji obvaz mela sundat a dat krunyr aby si to nekousala.Bohuzel si to kouse i pres ten krunyrVzdycky celou noc co ji mam u sebe v posteli,se ji to krasne zahoji,ale kdyz ji nehlidam,lize si to zase az do krveAsi ji to stipe a svedi,tak jsem chtela poradit,jestli neni nejaky krem,nebo sprej,aby si to nelizala a pritom se ji to hojilo.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 13:50
- Nahlásit

Jestli si to kouše i přes límec, tak je potřeba větší límec.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 19:48
- Nahlásit

luzuzulka
jj, malý límec, ten musí být velký až tak, že je do něj schovaný celý čumák a pak si nic kousat nemůže

luzuzulka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 20:13
- Nahlásit

Asi mate pravdu,zkusim dat vetši.Dnes si to odrbala az tak,ze jsem pucovala hodinu schody,jak ji to teklo.Bohuzejl jsem ji nemohla dat ani na zadek,kdyz je to vlastne moje vina

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 20:23
- Nahlásit

luzuzulka
Bohuzejl jsem ji nemohla dat ani na zadek
ty lituješ, že nemůžeš bít svého psa?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 20:50
- Nahlásit

luzuzulka
mamča používá avejodin nebo něco s teatree olejem (teda psa do ocasu nestříhá, ale pes je alergik a občas si rozdrápe kůži)
birma
y lituješ, že nemůžeš bít svého psa?
třeba to je jenom takový ten úlevný výkřik do tmy.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 20:57
- Nahlásit

Maya
až tak, že je do něj schovaný celý čumák
měl by minimálně o pár cm přesahovat délku čumáku.

luzuzulka
Bohuzejl jsem ji nemohla dat ani na zadek,kdyz je to vlastne moje vina
marně přemýšlím, jak na tohle prohlášení reagovat, ale mozek mi to nějak odmítá zpracovat...

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2013 20:59
- Nahlásit

kachna_
třeba to je jenom takový ten úlevný výkřik do tmy
ale ty je třeba křičet do tmy, ne na net, ne?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 00:40
- Nahlásit

birma
ale ty je třeba křičet do tmy, ne na net, ne
Když se může úlevně psochranářit na netu a dokonce i v reálu, proč by se nemohlo vykřikovat?

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 17:22
- Nahlásit

luzuzulka
Mlátit kohokoli za to, že se snaží si odpomoc od bolesti je s prominutím trošku ujeté .... Tys jí střihla a Ty bys jí měla pomoci od toho, aby se jí to brzy zahojilo... ne abys jí ještě mlátila za to, že jí nejspíš svědí strup... :-/

Btw. Co zkusit propolis??? Já s ním doma léčím všechny, urychluje to hojení, působí to protizánětlivě a ještě to tlumí bolest... Prodávají to buď jako sprej (ale to je s alkoholem a bude to pálet jako čert) nebo jako mastičku (Dr. Pleva http://www.pleva.cz/mast-s-propolisem-pleva/30 - ten mám vyzkoušený a je úžasný.... jen pozor, pokud to budeš kupovat, kup tuto... žádný propolis krém, nebo propolis s medem... ale opravdu tenhle žlutej kelímek!)

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 21:20
- Nahlásit

ErzebethB
ale propolis si bude blízat, ne?

luzuzulka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2013 22:54
- Nahlásit

Nikoho nemlatim,za sveho pejska bych dala i zivot.Nekdo me tady asi spatne pochopil.Miluju ji nadevse na svete,ale trapi me,ze si to porad tak drape a tim si ublizuje

borderojd
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2013 03:58
- Nahlásit

Kdysi jsme řešili podobný problém s mojí vodící borderou. měl tzv krysí ocas, prostěbez srsti tak asi osum cm. atb dobrý alena olizování atd to prostě nefungovalo. zabral nám až teatree olej myslim že jej koupíš v každé slušné lékárně. Nijak jsem s ním nešetřila. Ocásek se hezky zatáhl a osrstil. dnes by nikdo nepoznal že měl tenhle problém. Opravdu tea tree olej můžu doporučit. teď mám velké balení od bady care a jen samá chvála, používám ho hlavně pro sebe.

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2013 09:25
- Nahlásit

kachna_
Tak počítám s tím, že by měla ten límec )))

Ale ten propolis je malej zázrak, pokud na to člověk/pes není alergickej... já tím hojím fakt všechno, od záděr na nehtech až po sešitý rány od doktora... všechno se hojí o poznání rychleji, nesvědí strupy, nezanicuje se to...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání