| Autor |
Zpráva |
LenkaD
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 00:34
- Nahlásit
Pěkný večer všem,mám 2 měsíční fenečku yorksiračka a už pár dní má hlenovitý průjem,poslední dva dny s trošičkou krve. U veterináře jsme byli,řekl nám 24 hodin hladovku a pak dávat kuřecí maso s rýží. Tak jsme udělali a odpoledne je stolice normální(trošku řidčí) ale večer zase hlenovitá. Máte s tím někdo osobní zkušenost?..
Mam štěnatko poprve tak v tomhle nejsem zbehla a nechci litat znou s tim stejnym k vetovi. Děkuju moc !
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 03:09
- Nahlásit
LenkaD
Nám v podobném případě dával veterinář tabletky s laktobacilem. Ten je i v bílém jogurtu bez konzervantů. Takže bych dala i to, ale nejdříve bych veterinářovi ještě zavolala.
Jak je na tom štěně s odčervením? Bylo určitě odčervováno, jak mělo být?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 12:25
- Nahlásit
LenkaD
Může to být více věcí, nejspíš by to chtělo někoho, kdo se v tom vyzná, třeba i nějakýho pořádnýho veta, který zjistí, co zvířeti je a nezačně stylem pokus-omyl.
Rozhodně se v tomto případě neřiď tím, co ti radí velkokynoložky na internetu, jak zdárně vidíš na příkladu zdejším, klidně ti poradí něco, co zabralo v jejich případě, protože jaksi nemají představu o tom, že to může být spousta dalších věcí.
Přitom v tvém případě to může klidně uškodit.
Vlčáčková
Nám v podobném případě dával veterinář tabletky s laktobacilem. Ten je i v bílém jogurtu bez konzervantů. Takže bych dala i to
Jasně a když má třeba nějakou infekci nebo překyselenej žaludek nebo bude mít reakci třeba nten jogurt, tak pak co? zajít na jiný forum a nechat si poradit zase od jiných odbornic?
Tak mám pocit, že ty škodíš nejen psům v globále, ale i konkrétním jedincům....hjo...nechceš se nad sebou zamyslet?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 16:12
- Nahlásit
Nechejte udělat test na giardie...
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 16:32
- Nahlásit
LenkaD, jednoznačně odběr stolice (sbírat 3 dny, nejlépe obden) a nechat vyšetřit na giardie + kokcidie + normální koprologii + jestli jsou ještě nejaké jiné potvory. Dál by vet mohl udělat výtěr z dupky na bakteriologii. Jestli to není třeba zánět střev by měl poznat z krve.
Jeden můj pes měl giardie, druhý kokcidie plus jednou či kolikrát přemnožené E coli.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 17:22
- Nahlásit
Jojo zajděte za vetem a nechte udělat asi 50 testů, výsledky postněte tady a bude vám porazeno, o co se vlastně jedná.
Ale nezapomeňte udělat testy na všechny eventuality, aby zdejší debata nad výsledky mohla proběhnout na zde obvyklé akademické úrovni.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2013 18:32 - Změnil/a: Neumi
- Nahlásit
zbrnd
a můj kocour opakované "nespecifické" záněty zažívacího traktu, ten absolvoval i sono....
|