| Autor |
Zpráva |
Nikuš
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2013 21:43
- Nahlásit
Můžete mi někdo poradit? Máme 7 letou fenečku Jorkšírského teriéra Issi. Před 3 dny se pozvracela, ale byla to jen šťáva s jídlem tak jsem to moc neřešila. Další den, ale zvracela cca hodinu v kuse tak jsem jí vzala k vetovi. Ten mi řekl že má hodně vysoké hodnoty když jí měřili játra, sám mi řekl že takovéhle vysoké hodnoty ještě neviděl. Bříško měla nafouklé a nádor 6x7cm velký. Zítra jsem objednaná k odborníkovi, který se tímto zabívá. Dostala kapačky s výživou a jen leží. Pořád ale jí normálně, výtá všechny a na vycházky chodí ráda, jen je trochu unavenější. Operace je vyloučena, kdyby jí operovali umřela by hned na sále. Mysíte že je nějaká naděje? Prosim pomozte děkuju
|
Lucie K
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2013 08:28
- Nahlásit
Milá Alice,
je mi moc líto, že je Vaše fenka nemocná. Pokud byste měla zájem, mohla bych se zkusit na Vaši fenku podívat. Začínám s energetickým léčením a mám dobré výsledky, ale u zvířat jsem to ještě nezkoušela, i když to mám v plánu. Nic Vám slíbit nemohu, nic za to také nechci (pokud se podaří a já doufám, že ano, tak mi bude stačit „děkuji“ ).
Pokud budete mít o tento pokus vyléčit Vaší fenku zájem, napište mi prosím do této diskuse Váš mail a já se Vám ozvu.
Každý týden se vyskytuji v Plzni-sever i Praze.
Držím Vám oběma palce!
Lucie K.
|
Lucie K
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2013 08:35
- Nahlásit
Omlouvám se za překlem ve jméně......:-/
|