| Autor |
Zpráva |
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 17:43
- Nahlásit
Zdravím
.. máme takový problém, který už asi z názvu tušíte. Fenka Německého ovčáka nám po porodu sedmi štěňat ( z nich jedno bohužel zemřelo) nechce žrát. Páníček jí dává (resp. dával) tvaroh se žloutkem, který je prý na to dobrý ale žádné změny . Můžete nám toho prosím poradit co nejvíc a co nejrychleji? Nutně Vaši pomoc potřebujeme :/ ..
Děkuji za Vaše odpovědi
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 17:47
- Nahlásit
Alaska
Co silný vývar? Calopetku máte? A jak dlouho je po porodu a nežere? Co veterinář, viděl ji? Nemá zadržené lůžko, teplotu?
|
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 17:48
- Nahlásit
Jinak fenka není v ČR .. Je v teplejších krajích ^^. Možná se i z toho dá něco vyloučit
|
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 17:51
- Nahlásit
no, nemáme :/ a po porodu nežere tak .. po porodu nežrala a nežere, jen to vejce s tvarohem. Ne neviděl, ale řekl páníčkovi, aby nakoupil jakési "tabletky" Tonicalcium atd.. Nevíme, podíváme se a teplotu změříme
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 17:53
- Nahlásit
Alaska
Tak podle mě by ji měl předně zkontrolovat veterinář. Pokud jí na to nabízí tabletky, aniž by ji viděl, změnila bych veterináře. Pokud si to neuvědomujete, tak může i třeba umřít.
Jaký jídlo jste jí nabízeli?
|
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:13
- Nahlásit
Teplotu má. Teplotu měla i během březosti. Prodělala během březosti i nějakou virozu - zůstala po injekci přes noc u veterináře. Pak ji nechal odejít domů, ale nic k tomu neřekl. Co je to Calopetka?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:17
- Nahlásit
Alaska
Změňte veterináře.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:17
- Nahlásit
Alaska
Calopet pasta
V první řadě ji nechte zkontrolovat u veterináře - ale jiného. Tenhle je evidentně zcela naprd.
|
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:25
- Nahlásit
Děkujeme za rady. Zkusíme to.
|
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:29
- Nahlásit
.. Ještě někdo má nějakou radu? :/
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:42
- Nahlásit
Já bych tedy pozvala nějakého solidního veta s ultrazvukem. Tohle opravdu není normální, sice jsem tu nevyčetla, jak dlouho nejí, ale i kdyby to byl jen jeden den...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:44
- Nahlásit
Alaska
Jak vysokou ma teplotu?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:45
- Nahlásit
Alaska
chci se zeptat, máte téma i na ifauně?
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:51
- Nahlásit
Eninka
tamto je kříženka labradora, tohle je NO...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:53
- Nahlásit
lamalucni
to ano, ale záměna plemene a počet štěňat může bejt, že jo
přijde mi to celý nějaký divný, ale možná se pletu
|
Alaska
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 18:55
- Nahlásit
ona jen pije mléko s kalciem, ale normální stravu odmítá
|
Danarny
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:09
- Nahlásit
Calopet pasta je skvělá pokud pes odmítá potravu z jakéhokoliv důvodu, udrží ho v dobrém stavu a chutná jim, mám ji ozkoušenou u několika zvířat a nedám na ni dopustit
http://search.seznam.cz/?q=calopet+pasta&aq=0&oq=c alopet&sourceid=szn-HP&thru=sug
|