Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / krytí-krvácení psa
Autor Zpráva
melzerin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 16:17
- Nahlásit

Ahojte, měla bych dotaz ohledně krytí. Už druhej den připouštíme našeho psa k jeho nevěstě a dnes se u toho nějak poranil na onom místě a teď mu pořád teče krev.Vždycky se to na chvilku uklidni a potom zase kaluž krve. Zitra ma posledni den kdy se může činit, ale nerada bych, aby si ubližil ještě víc. Stalo se někomu? Nějákou radu máte? Díky.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 18:17
- Nahlásit

melzerin
Drželi jste je při svázání?

melzerin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 19:12
- Nahlásit

jim se to ještě ani nepovedlo...

melzerin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 19:18
- Nahlásit

asistovali jsme, ale pak už byli oba vysileni, tak jsme to nechali na zitřek, to už budeme muset nevěstu znásilnit, jinže mam strach ohledně toho poranění.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 19:25
- Nahlásit

melzerin
A proč by jste tu fenu měli znásilňovat? Zjištovali jste progesteron???

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:10
- Nahlásit

melzerin
Ac jsem mela kryciho psa, nikdy nedoslo pri kryti ke zraneni, natoz pri neuspesnym kryti. Jestli psovi tece z pindika krev, a zrejme ve velkym, kdyz popisujes "kaluz krve" - byla bych uz na veterine a nepocitala s tim, ze se zitra bude odehravat dalsi kolo.
Navic fenka ma snad v krycim listu vypsano vic moznych napadniku, pokud se u vas nedari, at jedou jinam.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:14
- Nahlásit

melzerin
zase kaluž krve

Tak to bych jela hned k vetovi. A už se o nic nepokoušela.
Jestli byli svázaní a nedrželi jste dobře, ona ucukla, on ucukl, mohl si ho natrhnout, nebo bůh ví co ještě se mohlo objevit za dosud skrytý problém.

Já bych jela na veterinu HNED, tohle by mohlo být hodně nebezpečný.

melzerin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:36
- Nahlásit

Oni svazani ještě ani nebyli! Asi se poranil o srst jak to porad zkousel.

melzerin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 21:01
- Nahlásit

jsme volala VET a provadela "operaci" po telefonu a pry je to praskla cevka, jak byl nadrzenej, zitra jestli to nebude lepsi tak k nemu pojedem, ted uz jsou to jen takovy kapicky krve...kazdopandne pro toto obdobi ma nas chlapec po srande

Neumi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 08:17
- Nahlásit

jsme volala VET a provadela "operaci" po telefonu a pry je to praskla cevka, jak byl nadrzenej
Ano, mám krycího psa a tohle znám, právě když nedošlo ke svázání. Ale nebyla to kaluž krve ale kapky a za chvíli to bylo v pohodě. Ob den pak nakryl během 10ti minut (fena už byla ochotná stát a byla víc otevřená).

melzerin
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 19:16
- Nahlásit

Jemu to teklo docela dost a k večeru a dnes ráno už jen kapky...dnes jsem s nim radej byla u VET a tak dostal na to nejakou vodicku. Kdyyz jste s nim byli za ty dva dny, tak uz to neteklo? No my to nechame asi zase az na pristi harani.

Neumi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 07:35
- Nahlásit

Kdyyz jste s nim byli za ty dva dny, tak uz to neteklo?
Ne, jak jsem psala, v pohodě to bylo už ten první den. Druhé krytí (to ob den) už bylo úplně v pohodě a úspěšné.

Saita
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 12:25
- Nahlásit

Prohlédl veterinář psa pořádně? Bohužel mému psovi se stalo něco podobného, poranil si penis a dodnes byť tedy naštěstí čůrá, problém stále přetrvává a pejsek byť je velmi hezký zástupce svého plemene krýt nemůže(né že by nechtěl ale nesmí).

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání