Brenjane
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2005 10:57
- Nahlásit
Ahojte,mám plemeno Parson russell terrier-12 měsíců. Tento týde mu veterinář zjistil ve střevech a orgánech "buňkového parazita",z toho důvodu má špatnou funkčnost jater, ledvin a jiných orgánů,taky se mu oběvila močovina v krvi.Na další výsledky stále ještě čekám,budou v úterý.Dostal dietu na podporu funkčnosti jater.Léky biseptol a entizol.Mám velký problém s tím,že nechce příjmat tekutiny.Co s tím? A taky bych chtěla vědět,co vše pes smí jíst,kromě granulí a konzervy(royal canin-HEPATIC) co dostal od veterináře.Znovu opakuji,má dietu na podporu funkčnosti jater. Pokud z Vás měl někdo se svým miláčkem podobný problém,napište prosím.Budu vděčná za jakouýkoli radu. Děkuji Jana
|
haha
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 11:45
- Nahlásit
Brenjane
nevíš co přesně má za parazita??Entizol jsme brali taky , je to svinstvo,ale bohužel nic jinýho asi nezabírá, biseptol je antibiotikum.Jinak rýží a vařenym kuřecím masem asi nic nezkazíš , všechny dietní konzervy jsou buĎ jehněčí a nebo kuřecí.Dietní konzervy dělá ještě Hills´ to papal můj pes na slinivku, dělaj diety na různý obtíže ať už granule nebo konzervy.Jestli ti málo pije ,tak bych mu dávala trochu teplý vody do směsi rýže a tý konzervy od veta pokud ti to bude jíst.
|