| Autor |
Zpráva |
LucieS
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:38
- Nahlásit
Zatím jsem naštěstí vždycky chytla svého mimopražského veta (ŤUK ŤUK ŤUK), ale v případě nouze bych jela do AA vetu.
Stodůlky nebrat, nemám teda zkušenost s pohotovostí, ale díky Duchkovi je z mého psa tak trochu mrzák, takže tam pokud možno nee.
Nemáte někdo zkušenost se sanitkou Pet-Medic? Taky je mám radši v telefonu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 09:06
- Nahlásit
LucieS
Nemáte někdo zkušenost se sanitkou Pet-Medic?
zkušenost mám akorát přenesenou (můj pes, ale nebyla jsem u toho) - prý přijel velice milý, ochotný a chápavý mladík, ochotně pomohl psa snést na nosítkách... Druhý den přijel na kliniku, převezl psa k našemu vetovi, počkal na konec vyšetření, odvezl domů a pomohl zase s jeho odnesením domů. Mamka si ho fakt nemohla vynachválit. Podotýkám, že ten první výjezd byl na Štědrý den, takže by určitě mohl mít příjemnější program, než se vláčet se psem.
Jako negativní vidím to, že vozí na nejbližší kliniku, takže nás by znovu vezli na Novovysočanskou, ale nevím, jestli se s nimi nejde domluvit, že tam máš špatnou zkušenost a chceš jinam.
|
andyskova
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 10:01
- Nahlásit
tak AAvet nebrat,hodně špatný zkušenosti mám a stodůlky to samý,špatnej přístup,psovi naordinovali atb v takovým množství že ho to málem zabilo,ani se neomluvili,přešli to slovy to se pan doktor asi spletl,a ceny dost vyšroubovaný,transfuze krve 2000,- dárcovi brali krev před náma ,dostali za to dárek za 200kč a ten samej pytlík jsme dostali za 2000,- ,po špatných lécích se pes nafoukl jak balon,jedna noční hospitalizace s fyzákem za tři tisíce a nakonec dobrá rada od hodný doktorky at ho radši vezmem jinam,pes po operaci žaludku a veškerý léky místo injekčně vše v tabletách,no nepomohli nám ani trochu.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 10:07
- Nahlásit
Helppes
Kocour se začal doma z ničeho nic sebou zmítat a ječet, celý v křeči. Byla jsem hrozně vyděšená, naložila ho řvoucího do přepravky a hned jsem jela. Po příjezdu do Stodůlek (což bylo tehdy pro mě nejblíž) nás s kocourem v tomto stavu nechali zmíněný doktor i sestry hodiny čekat, protože jsme nebyli objednaní. Asi jim přišlo, že se málo trápí... Takže v tomto případě mě opravdu šokoval ten přístup. Kocour uhynul doma po "ošetření", což byla koňská dávka diazepamu.
Druhý případ byl ještě smutnější, po špatné diagnoze kocour ochrnul od pasu dolů a musel se nechat utratit.
Já věřím, že jsou lidé, co mají se zmíněným mvdr. i dobré zkušenosti, ale já mezi ně rozhodně nepatřím.
birma
To jste měli opravdu hezký Štědrý den...
Moc smutné.
Jinak momentálně opravdu nevím, kam bych v případě nutnosti jela, jak již jsem psala nebydlím už pár let v Praze, ale na západ od Prahy, dojíždím na veškerá ošetření do Jinonic, ale co se pohotovosti týče, nevím, kam bych jela. Asi více zapátrám, nasadili jste mi brouka.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 10:09
- Nahlásit
andyskova
Tak to je síla...
Doufám, že pesan dopadl nakonec dobře!
|
andyskova
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 17:05
- Nahlásit
ssshhhhh
bohužel to dopadlo špatně,o pejsu jsem přišla (( dodneška když slyším aavet a vetcentrum stodůlky nemám dobrej pocit
|
andyskova
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 17:07
- Nahlásit
sanitka pet-medic super.sice nevím jak to funguje nyní ale před lety byly super,ochotný a vstřícný.
|
Hani
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 21:41
- Nahlásit
Já také, když slyším o Stodůlkách je mě stále zle. Pořád si vyčítám, že jsem tam tenkrát jela. Dodnes však nevím, kam jet v případě nouze.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 22:33
- Nahlásit
Helppes
Zato jsem tam viděla dost majitelů, kteří přišli s naprosto nezvladatelným psem, který pokousal i majitele, ale doktory vinili z toho, že jejich psa není možné ošetřit
Tohle se tedy netýká MVDr. Duchka, ale obecně, oni za to dost často můžou i ti veterináři, kteří neumí ani pořádně říct majiteli psa, co má dělat (konkrétně tedy Zbraslav - náměstí), kde nám z tohoto důvodu odmítli psa ošetřit (je zajímavé, že jinde to jde )
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 22:45 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
K tomu AA vetu - když se moje kamarádka chovatelka dozvěděla, že můj pes je hospitalizovaný na klinice, hned mi volala s tím, že jestli je na AA vetu, ať se okamžitě sbalím a převezu ho jinam. Byl tehdy na té Jaggyně, kde mu zachránili život - ale koukám, že nikdo jiný s ní nemá zkušenosti?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 10:10
- Nahlásit
Mně se ještě nikdy nic špatného u AA vetu nestalo. Já mám tedy asi tu "smůlu", že sem před lety prošla jako asistenka několik veterinama, takže mám takové to vet minumum pod kůží a občas nějakého veta nachytám (v duchu) na švestkách, od té chvíle totálně ztrácím důvěru. U ZahraĎáku se mi to zatím nestalo. A to mi třeba dávali dohromady fenu na chemoterapii, kterou pokousalo štěně (asi v zápalu hry) a měla sepsi, 41,5°C horečky, krk jí prošpikovali drénama, byla hospit. tak 4 dny a chtěli jen 5 tis. Navíc tam třeba návštěvy sou možné po celej den, ráno přijdete, psa vám vynesou na trávník na dvorečku a dostanete židličku a můžete sedět do večera a pes je přitom pod dohledem a zmírňujete stres, to se mi moc líbí
Co se týče Pet Medic. Před cca 5 lety odjeli tady všichni na dovolenou a mě nechali na hlídání krom mých psů i psa tchýně (hodně velký kříženec NO). Ten mi ochrnul a měl bolesti, bohužel zůstal ležet v boudě, jak na mě nebyl zvyklý, dost hustě po mě vyjížděl, když jsem s ním chtěla pohnout a dostat ho z boudy. Volala sem tedy PEt MEdic, že můžu odklopit střechu, jestli by mu nepíchli sedaci a pak bysme ho vyndali. Nabídli mi výjezd s vetem za 1800,- a s tím že ale psa neošetří, pokud si ho sama nezafixuju. Tak sem to vzdala. pučila si u sousedů náhubek, psa s těma bolestma se sousedem vyrvala s boudy (chudák šíleně trpěl) a vezla ho nanejbližší pohotovost, kde ho okamžitě uspali. Takže mě nepomohli
|
Jezecek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 16:44
- Nahlásit
Mame opakovanou velice dobrou zkusenost z Libuse, jak co se tyka chovani veskereho personalu, tak lecby od banalnich prihod po nebanalni.
U velkych klinik, kde se lekari toci, se urcite muze stat, ze je nekdo nespokojen.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 20:28 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit
Hm, koukám, že všude je něco. Pet-medic mám jako horkou linku, když jsem pryč a hlídá někdo jiný, no. Víc fakt asi dělat nejde .
Jinak mě ještě napadlo, doporučuju volat dopředu že člověk přijede - takhle jsem před 3 lety navigovala kamarádku v autě (fena podezření na torzi) a dvě kliniky měly plno - zrovna akutní případy typu bouračky. Nakonec skončila na Stodůlkách (i když bych ji tam normálně neposlala) a byla spokojená.
Ono taky hodně záleží na doktorovi co má zrovna službu, to se dá taky po telefonu zjistit. Třeba v tom AAvetu nedám dopustit na Fialu a Najmana, ostatní neznám.
|