Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Krmivo pro zátěž kvalita/cena
Autor Zpráva
triskar
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 15:49
- Nahlásit

Dobrý den,
mám 3 letého boxera,
pes byl v bytě v kleci,minimální pohyb a podle toho taky vypadá,pohublý a slabé svalstvo.
U mě aktivně běhá po zahradě a potřeboval by nějaké granule po kterých se krásně osvalí a spraví.
Hledám nějaké rozumné s dobrým složením.
Našel jsem Brit sport,Happy dog krokette 30/20 ,Bosch aktive.
Byly by něketré z nich vhodné?nebo máte nějaký jiný tip?
Akruálně krmen Calibrou.
Děkuji.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 15:53
- Nahlásit

Chce to čas. Já bych volila maso. Po tom se osvalí určitě.

Pokud nemáte tu možnost, tak třeba Acanu nebo prostě něco více masového než obilného.

triskar
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 16:05
- Nahlásit

Maso jsem měl v plánu,jen vyrůstal na granulích a a má problémy s průjmy.Takže opravdu musíme být na granulích.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 16:14
- Nahlásit

Aha, to někdy z masa bývá, já naposled koupila na doporučení známé Taste of the wild tady: http://www.granule.cz/granule-pro-psy/
Přijde mi, že nemají špatné ceny.
Krmím granule, když jsme na cestách, nebo když dojde maso.

Je ale fakt, že je fena z počátku nechtěla, předtím měla Hill's a do toho asi dávají nějaké aroma, že jim to víc voní, takže jsme museli granule míchat.

Veterinář mi sice říkal, že psi už jsou na obilí zvyklí a nevadí jim, mě to ale přijde jako hloupost, moje fena zjevně špatně ty Hill's trávila, měla časté nadýmání a větry.

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 18:07
- Nahlásit

triskar
Asi bude hodně záležet na ceně, kterou za krmení chcete dát - ty značky uváděné v 1. příspěvku nejsou nic moc, ale kvalita bude cenově jinde...

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 18:14
- Nahlásit

triskar
Jo, a ještě dodám, že rozhodně pro tohoto psa není třeba pořizovat nějaké "active" granule pro psy v zátěži Nasvalí už jen tím, že se najednou hýbe...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 18:38
- Nahlásit

Jestli má problémy s průjmy,tak bych se aktiv granulím spíš vyhla. Spíš nějaké senzitiv,pokud nechcete vyzkoušet víc druhů masa,případně bych přidala probiotika.Měl by nabírat postupně,jak píše corgi,nasvalí se už jen tím,že se bude hýbat,chce to čas. Btw mám psy na mase,byla jsem týden u kamarádky a měla sebou dvě čuby a dostávaly Tast of wild - by´t dostávaly o hodně víc než je uvedeno obě zhubly - u Orijenu ani bezobilné Acany se mi to nestalo

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání