| Autor |
Zpráva |
Tomas07
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 01:50
- Nahlásit
Prosim o POMOC ci radu. Mame 6 leteho bernaka a zacal mit problemy se vstavanim. Pan veterinar uz zkusil vse co se dalo ale nic nepomaha. Jednoho dne zacal pajdat a spatne chodit. Behem par dnu se to zhorsovalo az se nedokazal postavit. Podstoupil rtg sono a i odbery krve jsou v poradku. Ma i zvysenou teplotu a nic se nelepsi. Dostal nejaky prasky spise na potlaceni nez na vyleceni a tak zadam o radu zda se nekdo nesetkal s podobnym problemem. Uz jsme bezradni. Pejsek nijak neknuci a vypada ze ho nic neboli ale kdyz s nim chcem jit aspon kousek aby se vycural a udelal potrebu tak mu musime pomoc aby vstal. Pak uz jde po svych ale s problemama. Kdyz mu prohlizime tapky a snazime se s nimi hybat tak je jakoby v kreci. Tapku ohnem ale jakmile ji pustime tak se mu napne. Ale nebypada ze by ho to nejak bolelo jen je na nem videt ze mu neni dobre. Chteli by jsme mu pomoc a tak jeste jednou zadam kdyby nekdo o necem vedel tak by jsme byli moc stastni za kazdou radu. Predem moc dekuju za kazdou snahu pomoct. Dekuji
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 07:47
- Nahlásit
Tomas07
Pokud si pan veterinář neví rady, jeďte k jinému, ne? Ideálně dobrý neurolog nebo ortoped.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 08:58
- Nahlásit
Tomas07
Určitě by bylo potřeba neurologické vyšetření, spíš to vypadá jak od páteře. Rozhodně bych navštívila veta-odborníka. nevím odkud jste, já mohu doporučit výhradně MVDr.Vepřeka, klinika Mimoň
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 10:27
- Nahlásit
Tomas07
by jsme byli moc stastni za kazdou radu.
já bych taky radila vyhledat odborníka - ortopeda či neurologa.
Moje fenka těžko vstává, protože má dysplazii na obou kyčelních kloubech (stupeň 3/3). Nedávno se mi stalo, že nemohla vstát, když jsem ji zvedla, tak hned zase lehla a nemohla chodit. Vypadalo to na páteř, ale nakonec se z toho vyklubal hnisavý zánět v přední tlapě - v zápěstí. Taky při tom natahovala tlapu do rovna. Může to být cokoliv, po netu nejde poradit víc, než hledat příčinu u veta.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 11:26
- Nahlásit
Tomas07
Jak píšou ostatní, utíkejte k jinému doktorovi.
Nebýt té teploty, taky bych to typoval na záda, máme s tím bohaté zkušenosti u GR a RTW , ale takhle ?
Držíme palce, ať to dobře dopadne.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 11:58
- Nahlásit
Otázka do davu:
u lidí je trošku zvýšená teplota při osteosarkomu. U psů ne?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 17:35
- Nahlásit
Tomas07
Zkuste se svůj dotaz napsat i na stránky kliniky Jaggy (sídlo v Brně i Praze). Nebo se tam rovnou objednejte na vyšetření.
URL
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Bráchy pes měl osteosarkom a protože mu to jednou operovali, dělali mu vyšetření a všechno měl v pořádku, kdyby neměl v pytli nohu, tak by na něm nebylo nic poznat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 20:00
- Nahlásit
Vlčáčková
U psů ne?
Z my zkusenosti u psa - ne, neni.
Tomas07
Taky doporucim navstivit nejakyho dalsiho veta, ortopeda, rozsirit odbery krve i treba na boreliozu, pokud se takovy test jeste nedelal.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 20:15
- Nahlásit
Fifi
Borelka pravda jo, to měl známých dobrouš a takovýhle stavy kdy nemohl chodit měl tak cca jednou za 2 měsíce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 20:26
- Nahlásit
Maya
Fifi
náš vet-ortoped mi zase tvrdil, že něco takovýho u borelky ještě neviděl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2013 23:11
- Nahlásit
kachna_
No já to viděla na vlastní oči a ten pes to měl tak 2 roky než to definitivně zabalil, měsíc dva běhal jak srnka a pak se prostě pár dní nemohl skoro ani postavit a vyšetření absoloval spoustu a nic jiného kromě borelky mu nebylo, klouby OK.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 00:19
- Nahlásit
Maya
Fifi
Dík.
|