| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:51
- Nahlásit
Ahoj. Má niekto skusenost s bradavicami? ako sa psikovi odstrania a tak. ci je to bolestive a kolko sa to hoji? Dakujem Vam.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:54
- Nahlásit
Staří psi mívají bradavice velmi často a nejednu. Neřešila bych to a když tak pomáhá každodení přikládání silného solného roztoku.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:02
- Nahlásit
Ona ma 10 mesiacov a poriadne velku bradavicu. Myslis ze ten solny roztok pomoze?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:10
- Nahlásit
Koukej, vem si kus hadříku, nebo toaleťák nebo cokoliv takového, navlhči to a posyp solí. Přilož to bafovi na bradavici, ovaž, aby to neupadlo a nech to tam dokud látka neuschne. Opakuj každý den třeba i víckrát a uvidíš. Pomáhá to.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:14
- Nahlásit
tak to bude problem, lebo ona ma tu bradavicu na brade. takze asi to nepriviazem.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:24
- Nahlásit
Tak si ji vem u televize vždy na klín, jednou rukou ji hlaď, druhou rukou ji šudli bradu solí a bude to. Jen se nesmí moc olizovat, jinak poblinká tebe i bradavici.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:29
- Nahlásit
Tak to by asi nebolo moc fajn . Ale hadam tam nedociahne jazykom. Vyskusam to. Dakujem pekne za radu.
|
Maya
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 15:22
- Nahlásit
Nebo zkus babský recept - bradavici podvázat, u lidí to nebolí, tak by nemělo ani u psů.
Nejlepší je koupit Bradavičník, snad to mají i u vás, tím se bradavice vlastně zmrazí a za pár dní odpadne, funguje to skvěle.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 16:31
- Nahlásit
Bradavičník? to je nejaký prípravok? kde to majú? v lekarni?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2005 18:19
- Nahlásit
My bradavici podvázali, ta uschla a upadla, psovi byl asi rok, když to měl. Starší pes má jednu na boku, ale nijak mu nevadí a podvázat se nedá, je taková rozpláclá, tak mu ji tam necháme...
|
Maya
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:12
- Nahlásit
Anonymní
Ano, koupí se v lékárně, ale je to dost drahý, je na 10 použití za necelých 500,- Kč.
tady je odkaz
http://www.lekarna.cz/p/zdravotnicky-material/bradavicnik-wartner-35ml /
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:28
- Nahlásit
ďakujem. Pozriem či to majú aj u nás. ale tam píšu že je to na ruky a nohy a že na tvár sa to nemá dávať. myslíš že brada môže byť?
|
Maya
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 11:09
- Nahlásit
Já myslím, že u psa to na bradě nevadí, že to píšou, protože člověk má na obličeji jemnější kůži a taky ono to pak může vypadat docela děsně, jako spálený, tak asi aby se někdo nelekl. Já si to dělala na krku a bylo to v pohodě.
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 11:42
- Nahlásit
Můj haf měl bradavici na uchu byla velká asi jako fazole. Doktor mu ji normálně podvázal silnějším provázkem (asi 1mm silným) a ona do 3 týdnů sama upadla. Dnes tam má takové malé holé místečko, ale stejně je to fešák!
|
moll
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:23
- Nahlásit
Chcete ušetřit 500,- Kč? zkuste natírat bradavici šťávou z vlaštovičníku (Chelidonium majus L.) - zaschne a vypadne z lůžka, které se potom časem samo zatáhne. znatelné změny by se měly objevit velmi rychle - po takových dvou až třech aplikacích.moll
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 13:35
- Nahlásit
A ten vlaštovičník to je nejaká bylina? to tiež dostať v lekárni?
|
barby
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 13:50
- Nahlásit
A vôbec neviem prečo píšem ako anonym? som to ja blázon. ďakujem Vám všetkým za rady.
|
Maya
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:54
- Nahlásit
Vlaštovičník? No nevím, já ho zkoušela taky, i různé vodičky z lékárny, většinou píšou natírat několikrát denně 3 týdny a to jsem fakt nikdy nevydržela, takže mi to nepomohlo.
Bradavičník je drahý, zato aplikace trvá 10 vteřin, v dnešní době, když čas jsou peníze, vlastně vyjde levně.
|
moll
|
# Zasláno: 26 Zář 2005 10:41
- Nahlásit
vlaštovičník je plevená bylina, roste všude, hlavně tam, kde nemá. Je docela velký, žlutě kvete (pořád) a když se kousek rostliny odlomí, vyteče sytě žlutá šťáva. Natřít stačí 1x a už by měly být vidět změny, určitě me tři týdny několikrát denně.Zkus dát odkaz na vyhledávač, určitě najdeš i fotku a pak hurá do přírody a sbírat. moll
|
Maya
|
# Zasláno: 26 Zář 2005 16:23
- Nahlásit
moll
Tak to možná funguje, aplikované za přírodna a syrova.
Já měla nějakou vodičku z vlaštovičníku z lékárny a i ještě z něčeho jiného a ty fakt nic moc, ale to už je asi nějak ředěné.
|
jana33
|
# Zasláno: 26 Zář 2005 16:26
- Nahlásit
bradavičník je jedovatý!!!! Takže pozor,aby se pesan neolízal!!!
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2005 19:06
- Nahlásit
Když je jedovatý, tak to bych psovi na bradu asi dávat nezkoušela.
|
iris 13
|
# Zasláno: 27 Zář 2005 16:12
- Nahlásit
chtěla bych se zeptat, jestli je v praze lékarna pro pejsky, a pokud ano, tak kde. děkuji
|
barby
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2005 14:22
- Nahlásit
No tak vám poviem, že vet nám tu bradavicu odstranil. Ale horšie je to že už rastie nová! To ako teraz celý život budeme bojovať s bradavicami?
|
Maya
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 11:27
- Nahlásit
To ako teraz celý život budeme bojovať s bradavicami?
Je to možné, pokud vím, i někteří lidé mají problém se jich zbavit. Asi to chce vytrvat a likvidovat a likvidovat.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 13:37
- Nahlásit
Nám bradavici podvázala veterinářka-ta totiž musí mít "krček"....asi do týdne upadla sama.
|