| Autor |
Zpráva |
cicibjaza
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 15:20
- Nahlásit
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu, príp. Vaše skúsenosti. Rodičia majú 8ročnú fenku kríženca a v poslednej dobe sa v noci správa divne. Akonáhle všetci zaspia, Eba začne pochodovať po byte, chodí všetkých pozerať, ak sú zatvorené dvere na pokoji tak pri nich čuchá, snaží sa ich otvoriť hlavou. Pelech má v izbe s rodičmi, cez deň v ňom leži bez problémov, v noci sa v ňom mrví, občas ju nájdu driemať po stojačky s hlavou položenou na taburetke. Taktiež čumí do blba, alebo do zásuvky, príp. na blikajúci modem. Sestra s ňou ide v noci aj von, lebo nevie, či jej netreba. Občas ju pustí do postele, ked to už nejde vydržat, tam potom sedí a dychčí a pozerá sa na nu. No proste je divná. Nikdy niečo také nerobila, neviete, čo to može byť? Cez deň je úplne v pohode. Ďakujem.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 15:42
- Nahlásit
cicibjaza
Tedy, nechci strašit nebo malovat čerta na zeď, ale můj jinak vyloženě samostatný, nemazlící, sebevědomý pes tohle v noci dělal, když mu bylo fakt blbě. Přecházel, kouknul na mě, jak ležím, šel pryč, zas přišel za chvíli třeba na mě kouknout z jiné strany. Bez kňučení, jen pohled - zpětně vím, že se mi snažil něco říct, že hledal pomoc tímhle zvláštním způsobem (a já mu jí neuměla dát, to už je jiný příběh). Takže bych asi fenku vzala na vyšetření k veterináři, sice není ještě žádná velká stařešina, ale přeci jen se už může hlásit nějaký problém...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 18:38
- Nahlásit
cicibjaza
Není tak měsíc po hárání?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 18:49 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
cicibjaza
nemáte doma ducha?
p.s. myslím to vážně
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 20:37
- Nahlásit
Eninka
nemaji.
My ho doma mame a vypada to jinak.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 20:54
- Nahlásit
Benda
My ho doma mame a vypada to jinak
a jak se to projevuje u vás doma?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 21:10
- Nahlásit
My ho nevnimame ale psykoukaji za nas a stekaji a chovaji se divne.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 21:16
- Nahlásit
Benda
ty si děláš srandu, že jo
ale jestli je místo, kam koukají kuchyň, plná řízků, tak to nebude duchama, ale těma řízkama
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 21:22
- Nahlásit
Tak bud je jí vedro nebo špatně a nebo máte doma myš(myslím živou nikolif ducha myšího pradědečka Ferdinada udatného)
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 21:32
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Ng763McbwTY&fe ature=endscreen
|
makcule
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2013 06:29
- Nahlásit
Moje fenka dělá něco podobného. Asi půl hodiny po tom, co zhasnu a jdu spát, vstane, jde se podívat na mě a na přítele, a pak chodí po bytě. Důvod je u nás celkem jednoduchý. Kontroluje jestli spíme, aby mohla šumovat po bytě a hledat, co by mohla uzmout.
co se týče toho koukání do blba, tak někdy u těch mých psů taky přemejšlim, kam vlastně koukají. Jsou schopní pozorovat třeba 5 minut zeď, na kterej vůbec nic není. Jinak koukáním do blba se u našeho psa (bohužel již zemřel) projevoval špatný zrak. Stoupnul si k zavřené kuchyňské lince a čučel do dvířek.
a co se týče duchů, tak určitě existují . před pár lety mě probudil ve tři ráno strašnej štěkot, tak jsem vylezla, rozsvítila a nikde nic. ale pes se celej klepal, koukal do rohu místnosti a štěkal, resp. spíše vyl. Tomu rohu se ještě pár dní po tom vyhýbal. Takže tam určitě něco být muselo
|
cicibjaza
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2013 11:34
- Nahlásit
Díky všetkým za odpovede Corgi -myslíš, že by ju niečo bolelo? ale cez deň sa správa úplne normálne, žerie, behá, blázni sa. ale našim som vravela, nech to radšej konzultujú s veterinárom. inak hárať sa nehára, je už x rokov sterlizovaná. a s tým duchom som to už tiež niekde čítala, len ako zistiť, či ho máme alebo nie ;) inak makcule - na tom zraku možno niečo bude, na dialku je slepá ako puk.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2013 12:28 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
makcule
cicibjaza
a co se týče duchů, tak určitě existují +tam určitě něco být muselo
a s tým duchom som to už tiež niekde čítala, len ako zistiť, či ho máme alebo nie
ano, duchové (energie) existují a zvířata jsou na ně daleko citlivější, či vnímavější, než lidé. Jak zjistit či ho máte? Pozoruj chování psa a pokud bude "reagovat" na něco, co ty sama nevidíš, může to být jeden z důvodů. Jinak s duchem( energií) lze komunikovat, nemyslím seancema či jinýma praktikama, které ovládají jenom někteří jedinci, ale ty sama můžeš, vnitřně s ním mluvit, požádat jej (pokud je přítomen), jestli se v tvé blízkosti (místě, domě) nachází a požádej jej, aby odešel, ale musíš to udělat při určitým rituálu. Já nejsem žádnej odborník přes duchy, ale jenom laik, který se s tím setkal osobně, nechtěně...
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2013 12:35
- Nahlásit
cicibjaza
na tom zraku možno niečo bude, na dialku je slepá ako puk.
To by mohlo bejt ono. V noci je tma, ona nevidí už vůbec nic a to ji děsí. Proto třeba i zírá na ten blikající modem, protože je to jediná věc, kterou vidí, a ona se snaží nějak se zorientovat...
Je to samozřejmě jen jedna z možností.
|
sluneckosedmitecne
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2013 17:42
- Nahlásit
Já jsem myslela , že máme doma taky ducha, pes mě čučel za záda a vrčel . Až pak jsem si všimla , že se v prosklené skříňce za mnou zrcadlí televize . Jinak mě to taky jednu dobu psisko dělalo, že nespal, pokládal si hlavu na mou postel, cupital sem a tam. Pak začal potřásat hlavou a bylo to jasné, bolelo ho ucho. Nechala bych ho raději prohlídnout...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 18:02
- Nahlásit
Ta teorie slábnoucího zraku mi přijde zajímavá a zní to dost pravděpodobně. Pokud pes v šeru vidí odrazy a najednou ho třeba vlivem šedého zákalu obklopí v noci úplná tma, může ho to děsit. Pokud pochoduje po místnosti a kontroluje smečku, patrně opravdu cítí osamělost a úzkost, něčeho se bojí. Jinak - setkala jsem se několikrát s noční úzkostí útulkáčů, kteří přes den byli dobří, v noci je tma obklopila tak, že se cítili sami a pociťovali úzkost, takže se pomočovali. Není u vás něco jinak? Nebyla před tím někde sama, třeba v hotelu, atd.? Neupravoval někdo termostat a nepřidával v noci teplotu místnosti? Dovedeš si vybavit, od kdy to dělá a jestli to nesouvisí s nějakou změnou u vás?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 18:22
- Nahlásit
dejavu
Ta teorie slábnoucího zraku mi přijde zajímavá a zní to dost pravděpodobně. Pokud pes v šeru vidí odrazy a najednou ho třeba vlivem šedého zákalu obklopí v noci úplná tma, může ho to děsit.
no možná se zrovna tak dá vysvětlit náhlá reakce na petardy a podobný věci,,jak pes začne blbě slyšet,asi mu to zní jinak a neví možná vocogo,,to lidi taky občas popisujou
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 18:57
- Nahlásit
Mně takhle pochodoval právě Indee, když byly petardy, ale pochodoval až do hluchoty stejně. I když dobře slyšel, i když špatně, tak se bál. Až když ohluchnul úplně, poslední rok měl, chudák zlatej, pokoj.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:29
- Nahlásit
U nas chodi muj deda,moc si me neuzil a proto nas navstevuje. Nijak nas nesikanuje ale psi to vnimaji. takovy je zivot a me deta duch doma nevadi.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2013 21:41
- Nahlásit
Benda
me deta duch doma nevadi.
jak se ti duch doma projevuje?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 19:37
- Nahlásit
Eninkastoji a kouka, nekdy krmi Bendu, jednou si "varil kafe"
atd. bezne veci.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2013 08:12
- Nahlásit
Bendajednou si "varil kafe"
Tak esli nebryndá a nemusíš furt vyírat a dokupovat cikorku tak v poho ne?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2013 09:37
- Nahlásit
Už to nehulte..........
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 19:42
- Nahlásit
Ona To neni legraci kdyz date veci mimo dosah psa a deda duch mu to jidlo hodi ze stolu na zem, a je to treba cokolada. Jen pro Vase info
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:07
- Nahlásit
Benda
ty mě bavíš, protože jsi mě několikrát jinde upozorňoval, že vše myslíš vážně a ať si nedělám z tebe (příspěvků) legraci a koukám, že - souhlas s corgi - Už to nehulte..........
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:15
- Nahlásit
Eninka
Jenze, tady se opravdu deji divne veci, asi pred 5ti lety jsem videl ducha a byl to muj deda. Nijak jsem tomu nevenoval pozornost a nic zvlastniho se nedelo, potom ho videla moje dcera asi rok potom. Dalsi asi dva roky se nedelo nic. A ted proste psi obcas stekaji na nic. A padaji veci (jen obcas) a taky treba cokolada z mista kam psy nedosahnou najednou maji atd atd, neni to legrace a stejne takto neni horor ale neco se deje.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:20
- Nahlásit
Benda
jsem videl ducha a byl to muj deda
a jak jsi poznal, že to byl děda? Duchové se zhmotňují jen výjimečně
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:23
- Nahlásit
Ver tomu nebo ne. Lezel jsem a videl jsem ho a coitil ze to je on.Tak to bylo.Vazne
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:23
- Nahlásit
Benda
já ti věřím, protože se mi to stalo taky, akorát jsem ho neviděla já, ale kamarád za mým oknem, brrrr
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 21:04
- Nahlásit
Eninka
no tak asi chapes co se tady deje. Je to tak proste.
|