| Autor |
Zpráva |
peFO
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 09:44
- Nahlásit
Ahoj
Můj pes má na zadní noze ránu a neustále si ji olizuje. Vůbec už nevíme co s ním. Myslíte, že by šel použít krční límec co je pro lidi? Bojím se aby mu to nějak nesklouzávalo když nemá bradu, za kterou to bude držet. Druhou variantou je pak tenhle http://www.nakrmme.cz/product/limec-ochranny-bez-k ornoutu-vel13d-1822/
Díky za rady
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 10:40
- Nahlásit
peFO
já používám tento límec -lidskej - jsou různé délky a je na suchý zip, jde hezky prát a funguje to, pes si nikam nedosáhne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 11:52
- Nahlásit
peFO
Mrkni na tohle http://www.rak-brno.cz/bezpecnost-psa/4960-limec-o chranny-nafukovaci-pro-psa-40-55-cm.html
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 11:58
- Nahlásit
Musím říct, že nám hodně fungovalo tričko s rukávama. Z výstřihu koukal ocásek, zadní nohy v rukávech a lem prošpikovaný šňůrkou a přidělaný k obojku. Ale rána byla na stehně a na břiše.
Je fakt, že lízací maniak by si asi poradil, ale u nás chrt i ridgeback v poho. Z límce šíleli.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 13:04
- Nahlásit
jana33
já mám ten nafukovací doma a nějak to moc nefungovalo, ale tím nechci říct, že je to špatný, ten lidkkej límec mi ze všeho nejvíc vyhovoval.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:23
- Nahlásit
Ten nafukovací je na zadní nohy naprd, koupila jsem ho psovi kvůli kastraci a když si otočil to jak se dotýká dolů, tak se dozadu klidně ohnul, ten je dobrý akorát když je rána víc vepředu, tam by si nedosáhnul, ale pohodlný pro psa je, to jo. Pro mě nejlepší je prostě klasický veterinární límec, pes si na něj zvykne a s ním si nedosáhne fakt nikam.
|
peFO
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 18:59
- Nahlásit
Díky za reakce. Zkusil jsem koupit ten krční limec pro lidi ale bohužel nepomáhá, tak to budu muset asi řešit jinak. Je strašnej olizovač a nějaký zavazování bohužel nemá moc cenu, hned si to strhá...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 19:19
- Nahlásit
peFO
ten krční limec pro lidi ale bohužel nepomáhá
to mě teda mrzí, asi záleží i na velikosti, nebo spíš délce psa, protože mně se právě s tím límcem holky nikam nedostaly k olizování.Spíš jsem měla problém, že ta "postižená" se nemohla olizovat, ale ta druhá ji tam furt lezla
|
petl
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 11:22
- Nahlásit
My jsme dali ten veterinární, pes má hotspot na zadku, mohla jsem se zbláznit jak si to ošetřoval až do živého masa. S límcem si na to nedosáhne a je klid. Neřeší ho, chodí s límcem, a vrtí chvostem.
|