Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Průjem a zvracení
Autor Zpráva
BubbaJay
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 11:01
- Nahlásit

Zdravím,
od dnešního rána má můj 9ti týdenní borderák průjem (bez krve). Jednou i zvracel (nestrávené zbytky). Včera jsem mu dala na okousání hovězí žebro. Nejspíš jsem mu tím podráždila žaludek. Pejsek je akční, hraje si jako obvykle, chuť k jídlu má (pokusil se venku sežrat kus vánočky). Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho nechat štěně hladovět? Příjem tekutin hlídám a mám nachystané věci na dietku.

BubbaJay
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 11:10
- Nahlásit

Navíc bych mu měla zítra dát další dávku odčervovací pasty. Mám mu jí dávat nebo raději ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 11:30
- Nahlásit

při průjmu je dobrý dávat vařenou mrkev s rýží, pokud prujmuje fakt hodnekrat za den, tak nam se osvedcilo trosku cernyho uhli. Nevim, jestli je vhodny nechat hladovet, urcite ti tu da nekdo jeste fundovanejsi radu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 11:58
- Nahlásit

BubbaJay
Navíc bych mu měla zítra dát další dávku odčervovací pasty. Mám mu jí dávat nebo raději ne?
to bych nedávala..ono se to nezblázní když mu jí dáš o pár dní pozdějc
je možvý žes udělala jen dietní chybu,pokud by štěně mělo problémy dál tak bych to řešila zatim bych dala jen dietku..

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 11:59
- Nahlásit

BubbaJay
U takového prcka bych nasadila max. 12h hladovku, hlídat tekutiny, dávat Smectu (lepší než uhlí). Rozhodně neodčervovat, už tak mají střeva co dělat s průjmem. Po hladovce začít jen s čistou neslanou do mrtě rozvařenou rýží, počkat, co to udělá, postupně do rýže mrkev, libové kuřecí prso.

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 14:56
- Nahlásit

BubbaJay nepřežral se sněhu? někerý psy se prostě nažerou sněhu a pak maj takovýhle problémy z pochlazenýho zažívání

BubbaJay
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 16:33
- Nahlásit

Tak to vypadá na zlepšení. Evidentně jsem mu rozdráždila žaludek. Už neprůjmuje a dostal rýži s trochou kuřecího. Ještě nechám pár dní jeho GI trakt vydechnout, než se vrátíme ke granulím

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání