Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Nechali jste si někdo operovat vazy u psa v Opavě?
Autor Zpráva
Rendy
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 13:04
- Nahlásit

Ahoj, nechali jste si někdo operovat vazy u psa v Opavě? U jakého psa, s jakým výsledkem? Nejlépe i po letech... Neptám se na OV, proto prosím nemluvte o Raškovi apod. Děkuji za pochopení..

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 16:50
- Nahlásit

Rendy
V Opavě ne, jezdím k Raškovi

Ale kámoška nechávala operovat psa u Pepřeka (Pepříka? nikdy nevím jak se jmenuje správně) a byla moc spokojená.
Osobně mám hodně dobré zkušenosti s Hynarem, ale operovat jsem ho nikdy nenechala. Díkybohu zase tolik psů s blbýma nohama nemám, abych musela vyzkoušet všechny vety v okolí

Rendy
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 14:40
- Nahlásit

Raška To se těžko řekne někomu, kdo je sám a žije od výplaty k výplatě. Navíc ani nemám časový prostor do OV jet. Mám novou práci a nemůžu si vzít ani dovolenou, nic.... A tady nejde o jednu návštěvu, jde o předoperační, pak operace, kontroly... Tohle prostě nedávám...

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 16:57
- Nahlásit

Rendy
S Raškou se dá bez problémů dohodnout na splátkách, nebo na odložení placení o několik měsíců. Tu dovolenou a dojíždění to ovšem neřeší... Kdybych musela volit z Opaváků tak asi Hynara.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání