| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 09:53
- Nahlásit
název nádoru od písmene C,víte někdo|?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 09:56
- Nahlásit
carcinom ?nebo nevim jak to myslíš..
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 10:12
- Nahlásit
No napadá mě cysta, ale to není tak docela nádor...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 10:14
- Nahlásit
žanda
URL
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 10:16
- Nahlásit
díky za odkaz, kouknu se, jsem to možná po telefonu pomotala,jak jsem byla vyplesknutá
ani cysta,ani carcinom...to jsem si jistá...........nevadí, se to během dne dozvím,jen jsem si chtěla nastudovat...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 14:33
- Nahlásit
od cé.....Mastocytom to je...................ale C tam je....
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 23:13 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit
žanda
to znám, pokud si někdy myslím, že ta věc je na nějaké písmeno, je skoro 100% jistota, že to začíná na nějaké jiné
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 23:48
- Nahlásit
Tony
mastocytom asi nebyva k smichu, ale chapu, jak si to myslela..
žanda
Preju hodne sil, tobe i pesanovi...
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:23
- Nahlásit
Fifi
jasně, to je fakt, že člověku vždycky nedocvakne rozsah tématu a kdo a proč to zadává... už jsem to změnila na mírnější formu
žanda
jestli se to týká tvého pejska, tak přeji taky hodně sil
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 23:36
- Nahlásit
žanda
To měl náš Boban, je bude mu za pár dní 13 a žije Měl to v nějakých ... 6ti letech tuším.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 17:57
- Nahlásit
TonyFifiWhiteWolf
někdy je docela i fajn malinko odlehčit téma.................už jsem si pobrečela, ted se jen modlím,aby to dobře dopadlo. Kraken už není zajda, ale i tak snad máme oba ještě šanci na pár prima společných dní. Šanci nám dali..............držte palce,díky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2012 20:24
- Nahlásit
jsme po operaci, pes je rozřezanej a umordovanej, já utahaná a psychicky v háji.................snad histolka nedopadne tragicky. modlím se k psím bohům.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2012 20:28
- Nahlásit
žanda
Bude to dobry!! Musi! Dej si panaka. Kde to mel?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2012 21:14
- Nahlásit
fifi-já nepiju bylo by mi blbě.............na břiše, na vnitřní straně stehna a v třísle................musí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 07:22
- Nahlásit
žanda
To je mi líto. Posílám hodně sil sabijákovi!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 11:16
- Nahlásit
žanda
teda, koukám, že si taky umíte "vybrat" Moc a moc držím palečky, věřím, že to Kraken zvládne a zase budete vesele společně skotačit okolo ségry a Balči Dej si na uklidnění nějaký dobrý čajík a něco na zub, ať získáš hodně energie, protože až se Kraken probere ze sedativ, tak budeš mít doma zase torpédko
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 11:45
- Nahlásit
žanda
Je mi to moc líto Už jste si toho vytrpěli dost Držím palce ať to dobře dopadne!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 20:21
- Nahlásit
ahoj, děkuju všem za palce. noc byla dlouhá a moc jsem nenaspala, protože se nemohl uvelebit a zem byla tvrdá (pro mě). chtěl do postele,tak jsem mu pomohla a tam už spal já jak na vodě,ale lepší. Dnes mu vyndali kanylu, píchli antibiotika,zítra už práškujeme. Je frajer, zvládne i schody a asi ho to moc nebolí (doufám),nebo se tak tváří. už i loudil banán,kterýho miluje a baštil ho,což když je mu blbě,tak nedělá. Papal, čůral,kakal. Snad se brzy zahojí a snad prognoza nebude ta nejhorší.
Já jsem na čokoládách,aby nervy vydržely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 21:15
- Nahlásit
žanda
Papal, čůral,kakal.
tak super jede v normálu.
Snad se brzy zahojí a snad prognoza nebude ta nejhorší.
držím palce.
Já jsem na čokoládách,aby nervy vydržely
dopřej si nějaký ty plnotučný. Tuhle tu někdo psal, že je prodávaj ve zdravý výživě - tak pak ani nemusíš mít výčitky - páč to je prostě zdravý
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 21:34
- Nahlásit
PetraK
hihi, dobrá rada, čokoláda ze zdravý výživy..............až nebudu za "hlídačku" a někdo převezme štafetu, vlítnu někam do obchodu....ale mezi náma, výčitky zrovna z tý čokolády moc nemám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 21:53
- Nahlásit
žanda
ale mezi náma, výčitky zrovna z tý čokolády moc nemám
však jo, nervy potřebujou obalit. Jen se držte.
|