| Autor |
Zpráva |
denisakarlickova
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:06
- Nahlásit
Dobrý den, můj pejsek minulý týden (sobota 6.10.) snědl jed na slimáky. Vše vyzvracel, ale ráno v neděli měl křeče, jeli jsme na veterinu, kde dostal injekci, že prý jen něco špatného snědl a byl naprosto v pořádku.
Včera (sobota 13.10.) jsme se vrátili od babičky a krátce poté dostal můj Garry něco, co vypadalo jako epileptický záchvat. Volali jsme veta, popsali mu vše a on řekl, že ho rozhodně nemáme nikam vozit, že má určitě e.záchvat, a že potřebuje být v klidu doma.
Po záchvatu vypadal takto: Ocásek křečovitě držel dole, chodil špatně a jakoby ze široka, nemohl se posadit, nemohl jíst, pít..nic.
Teď je v pořádku, ale myslím si, že u mojí babičky možná mohl něco zblajznout, je zahradnice a stále nadává na krysy!
Myslíte, že se to ještě může projevit nebo že můžu být v klidu, že je v pořádku a otrava se nekoná i přes to, že toho spásl tolik!?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:21
- Nahlásit
No, já nevím. Já bych s ním valila znovu na veterinu, možná na dvě pro kontrolu.
A pokud máte psa, tak proč kolem něho rozhazujete jedy?!!!
|
denisakarlickova
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:22
- Nahlásit
Tak to není, u nás v ulici nějaký, s prominutím, magor hazí jedy v mase.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:42
- Nahlásit
denisakarlickova
Dala bych to policajtům. Vždyť to může klidně sníst i dítě.
|
petra b
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2012 09:16
- Nahlásit
Rozhodně je nutno sledovat jaterní testy! Dlouhodobě.
|
korky4G63T
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 11:17
- Nahlásit
Tohle je strasne a neprijemne. Kdyby se to stalu memu psovi, tak mu necham vypumpovat zaludek a pak pravidelne navstevuju lekare nez bude opravdu zdravy a mohla bych tak byt klidna. Ty jaterni testy jsou dobra rada A urcite sledovat misto, kde psovi zajistuju volny pohyb.
Muj kamarad mel krasneho psa, myslim, ze to byl krizenec, ae nadherny a strasne hodny, ae jeho rodice se pohadali se sousedy a oni uvalili zlobu na toho nevinneho psa a otravili ho. Pes nehybne lezel a mel matne oci. Bylo jim to divne a tak zasli k vetovi a ten diagnizoval otravu v pokrocilem stadiu. Nedalo se nic delat a museli ho utratit. - chci tim jen rict, ze nekteri lidi jsou opravdu bezcharakterni potvory a videt nekoho takovyho, tak se na nem vyrvu. Opravdu si hlidejte co se kolem vaseho psa deje a mejte se na pozoru.
Drzim vam palce, at se hafn uzdravi
|