| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 17:18
- Nahlásit
Nějaké zkušenosti s klinikami v Plzni? Sháním pracoviště s inhalační narkózou, jde o kastraci malé fenky.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 18:19
- Nahlásit
Věřím MVDr. Mužíkovi z Vedilabu, dělal nám již několik operací vč. kastrace a vždy perfektní. Ale objednávám se přímo k němu.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:35
- Nahlásit
corgi
Doporučuji taky .
Navíc jsem si s panem doktorem vůbec nesedla . Nějaké špatné čakry či co , ale na péči o psy to vliv nemělo . První setkání cca před 14 lety a pak tak občas po 2 letech .
Vlastně né , při poslední léčebné akci mi při odjezdu zamával
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 15:34
- Nahlásit
agáta12
Vy k němu jezdíte se srdíčkem? No on je takovej trochu jako studenej, ale jen než se víc poznáte. My už se známe dost dobře (jsem z Plzně a psů máme povícero:lol takže si i pokecáme. Ale co se týká operací nebo srdce tak nikomu jinýmu psy nesvěřuju. Pak je tam dobrej MVDr. Bohm mladší přes kosti.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 16:26
- Nahlásit
Atika
Kontrolu srdce mi dělal u mýho posledního psa , abych měla jistotu , že mi ještě pár let může dělat "sportovní náčiní"
Bohm se mu zase věnuje přes kostičky a tak , ze stejného důvodu .
Ono tak do 6 let jsou sporťáci celkem OK , ale pak stačí něco zanedbat a je škoda aby měl nějaký bebí z blbosti
Takže zatím jen prevence
Ale každej z mých předchozích psů - tedy fen měl jednou za život nějakej problém , kterej vyžadoval zákrok nebo jen konzultaci a tady jsem se pokaždé s ním srazila . Pro psa vždy super , ale já si připadala jak retard .
Ale poslední srážka dopadla dobře i pro mě
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 16:46
- Nahlásit
agáta12
Pro psa vždy super , ale já si připadala jak retard
Ale tak to má dost dobrých vetů, že to umí víc se psama než s lidma. No ale důležitej je výsledek a on navíc dokáže navrhnout i levnější (lidskou) variantu prášků, což taky každej neudělá (zejména když jsou to léky nafurt a může z toho mít), prostě já ho mám ráda a mí psi kupodivu taky
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 19:38
- Nahlásit
Nechtěla jsem ,,kalit vodu´´ když původní požadavek byl na inhalační narkózu a kastraci, ale když už na to přišla řeč.....kdybych se před několika lety spokojila se závěrem MVDr. Bohma ml. /,,nedá se s tím nic dělat´´ / tak dnes moje fenka nejspíš už nechodila po všech čtyřech. Naštěstí jsem si možnost další léčby zjistila sama a dohledala i odborníka - ortopeda......ale v Plzni to rozhodně nebylo. Jinak Vedilab nejspíš dobrý co se týče vybavení, taky Zodiacus na Skvrňanech - tam ale pozor - rádi léčí
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2014 18:33
- Nahlásit
Obnovuji téma.
Doporučila jsem známé služby kliniky Vedilab a málem bylo zle. Kdyby se spokojila s péčí a závěry dr. Mužíka, byl by pes už zakopaný na zahradě. Když mi popisovala jeho chování k ní i ke psu, zděsila jsem se. Prosím všechny, kdo mají s dr. Mužíkem pozitivní i negativní zkušenosti, aby ho ohodnotili na portále znamylekar.cz - pro budoucí pacienty....
|