| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 17:10
- Nahlásit
ahoj, nemáte někdo zkušenost? po velké stolici si mi pes sedne a nějakou dobu sedí,někdy se trochu zavrtí,ale nesáňkuje. Dělá to cca 14 dní,ale teď už pokaždé. Mají psi hemeroidy? Nutno říct, že je vykastrovaný z důvodů nemocné prostaty. je to 11ti letý pes.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 17:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Co žlázky? Co nějaký nádor - mrkni aspoň okem a vem ho k vetovi. No a nakonec - červíky?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 17:46
- Nahlásit
Vlčáčková
na první pohled právě nic, na žlázky ani netrpí.....zítra jdu,už jsem si říkala, že to dám zkontrolovat. červíky taky ne, to by se mi v pytlíku hýbalo už jsem to kontrolovala...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 17:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
žanda
Tak dej potom vědět, co to bylo. Mě by to zajímalo, protože Vlčisko to taky občas udělá. Ale tomu teda žlázky vyprázdnili, ono to neteklo ven, bylo to hodně hustý. Červíky neměl a nádor kdysi ano, má ho vyoperovaný, tak jsem se bála recidivy. Ale prý tam nic není.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 17:52
- Nahlásit
Vlčáčková
no taky se bojím,aby se k té prostatě tam někde něco ....věk má....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 17:57
- Nahlásit
žanda
Nestraš. Protože kdyby to tak bylo, tak by se to Vlčíkovi vracelo, ač se zatím na vyšetření nic neukázalo.
Huš s takovými myšlenkami! Budou to ty žlázky, uvidíš.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:01
- Nahlásit
Vlčáčková
no my musíme mít od každýho h...kousek,ale říkám si, že by si to třeba lízal,nebo vozil zadek,kdyby to mělo něco být. spíš mě příjde,že ho pálí,tak si chladí prdýlku v trávě....no už jsem koukala, jsou tam zítra od 8, mám volno...si uděláme pochajdu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:03
- Nahlásit
žanda
můj pes to dělá místo sáňkování. když je načase mačkat žlázky.
což bylo potřeba začít dělat až od určitého věku, zamlada na ně netrpěl. třeba jste podobný případ.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:04
- Nahlásit
Vero
že by až na starý kolena? já dokonce i vídala,jak si to vytlačil při stolici sám.....no možný je vše,ale naběhlé nic nemá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:08
- Nahlásit
žanda
ale naběhlé nic nemá
můj pes taky neměl nic naběhlé. jediné příznaky - že si po stolici sedal. plus jednou byl trochu cítit. po mačkání u doktorky- měl žlázky úplně plné. divila jsem se, protože do té doby nikdy nebylo potřeba je mačkat.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:21
- Nahlásit
Vero
no doufám,že to budou jen ty žlázky...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:23
- Nahlásit
žanda
no doufám,že to budou jen ty žlázky...
držím palce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:24
- Nahlásit
žanda
Určitě to budou ty žlázky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2012 18:31
- Nahlásit
budu si to přát..............zítra uvidíme
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 09:56
- Nahlásit
tak jsme z veteriny doma a nevypadá to na nic nejvážnějšího, čeho jsem se bála. prostata je ok, vypadá to,že to z šišek,který má tendenci furt žrát a já nestačím ječet pust- prostě pár jich sežral a teď má v sobě dříví,jak říkal pan doktor. na starý kolena je totiž prase, co furt někde něco sbírá. Dostali jsme pro začátek čípky faktu a prý se uvidí, pokud by to nezabralo, dostal by antibiotik,protože to tam má "nějaký podrápaný" laicky řečeno. no tak uvidíme za týden.
tedy psovi už jsem dělala leccos za těch x mnoho let co je mám,ale čípky máme prvně- doufám jen, že bude čípek držet tam kde má a pes mi ho nebude vypuzovat ven............
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 17:28
- Nahlásit
žanda
nic nejvážnějšího, čeho jsem se bála
prima!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 19:51
- Nahlásit
žanda
ale čípky máme prvně
My máme za sebou údržbu prdýlky po operaci nádoru. Takže zcela chápu Tvoji situaci.
Psovi dávej na ven koš.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:33
- Nahlásit
Vlčáčková
on ho normálně nosí- umí to už i prorvat skrz pokud nejsem bdělá ale teď ho nenosil, bylo vedro,tak aby se mu líp dýchalo, jinak se táhnul jako smrad. a to nemá malej koš......bude mít čípky- moje blbost, jak jsem stará...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:44
- Nahlásit
žanda
Já mám na Zlatuši takový koš, že jím sotva prorve hovno.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 09:36
- Nahlásit
Vlčáčková
nemáš nějaký foto?já měla dost problém sehnat nějakej,keterj mu byl- jako standart mu byl krátkej a ouzkej-máme sice na pita,ale nějak se nepovedl a je větší. ty kožený jak na medvědy mu dávat nechci,nejen že to je hnusný,ale nemůže v tom dýchat a on už funí sám dost.i když už jsem mu tam našila pásek,aby se mu sbíralo hůř, stejně je šikovnej...
|