| Autor |
Zpráva |
LucieS
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:32
- Nahlásit
Máte s ní někdo zkušenosti???
Vet na ni má podezření (poté, co vylezly výsledky krve). Pes zvracel, horečky, hodně vysoké jaterní testy, po 3 dnech injekcí atb je už "skoro dobrej". Očkovaný JE.
Veta se na všechno ještě vyptám, spíš mě zajímá, jestli to někdo zažil a co to všechno obnášelo.
Máme doma malé miminko, tak z toho mám dost vítr (.
Díky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:41
- Nahlásit
LucieS
Očkovaný JE.
já zkušenost nemám, jen vím, je Janiii tady před tak dvěma lety??? psala o berňákovi, který přes očkování leptospirozu dostal Takže nereálný to bohužel není, což jsem taky nevěděla. Moc držím palce, ať to není ono a ať je to dobrý. Můj šéf prý leptospirozu taky prodělal a je tu. Držím palce.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:49
- Nahlásit
LucieS
Někde sem četla nějakej šílenej článek, že to prej nechytli přímo z hlodavců, ale asi prý napitím z louže. Mělo to dost těžkej průběh. Psovi už je dobře?
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 21:08
- Nahlásit
PetraK
Tak třeba se ozve...
stetisek123
No, taky jsem googlila a dost mě to děsí.. Psovi už je skoro dobře, ale kontrolní jaterní testy se teprv budou dělat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 21:11
- Nahlásit
LucieS
Tak třeba se ozve...
teď asi ne, je na víkend pryč. Ale pak jí sem můžu nasměrovat. Hrozně moc držím palce.
jo a opravdu se to dá napitím z louže, člověk třeba tím, že se napije z plechovky.... ono ve skladech toho běhá, ž ejo...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 22:03
- Nahlásit
PetraK
Ale pak jí sem můžu nasměrovat. Hrozně moc držím palce.
Děkujuuuuuuuu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 22:07
- Nahlásit
LucieS
Ja gratuluju k clovecimu mimcu a drzim palce, at je pesan v pohode a nemusite mit strachy! Sama zadny takovy pripad z okoli neznam.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:05
- Nahlásit
mi tu včera zmizel příspěvek, že sem ten článěk našla: http://www.greyeminence.estranky.cz/clanky/leptosp iroza.html
trošku je nutno odrolovat
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 22:16
- Nahlásit
Fifi
stetisek123
Díky!!
Článek jsem včera ještě chytla a dnes napsala majitelce fenky s pár dotazy, tak snad se ozve a budu trochu chytřejší... Taky mi vet zítra zjistí možnosti laborky, jak je to s testy po přeléčení a kdyžtak do nich půjdu, ať mám jistotu, že to fakt měl/neměl. Dám vědět.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 19:56
- Nahlásit
LucieS
jsem tu, ale bohužel si nevybavuju, s kým jsem leptospirozu před těma 2 lety řešila zkouším pátrat, kdybych cokoliv zjistila, tak dám vědět.
něco málo se řešilo tady - strana 120, ale určitě jsme to řešili ještě někde jinde ...
hodně štěstí!!!
|