Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / kastrace a změna povahy
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:24
- Nahlásit

Stalo se vám někomu že vám pes nebo fena po kastraci třeba zvlčili, hůř poslouchali nebo že byli protivnější na ostatní psy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:33
- Nahlásit

Grin
Jen slecna Sadlo byla kastrovana, kdyz se vzpamatovala po operaci, byla stejna jako driv, cili protivna asocialka na cizi psy a poslusna zustala stejne. Cili skvele.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:36
- Nahlásit

Grinečková, nakonec jsme měla vykastrovaný všechny holky, v různém stáří Žádnás e dramaticky nezměnila, spíš jsou jakoby klidnější, nejsou jak čertík na pérku.
Na Trixině to ještě nemůže být znát Trvá to pár měsíců

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:36
- Nahlásit

Mám kastrovanou snad půlku smečky, povahu nezměnil vůbec nikdo. Ani k horšímu, ani k lepšímu Snad jenom Arman už neojíždí naprosto všechny fenečky, ale pouze ty co hárají

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:40
- Nahlásit

No tak v tom případě je jen jediná možnost - Trixina je vyčůraná svině která zneužívá toho, že se snažím vychovávat mladšího psa. Ergo: Já ji přetrhnu!!!!

fajn, zavádím s okamžitou platností znovu oddělené procházky. Mám z toho velkou radost ! Ale bohužel, čuba na Grina působí dost nevýchovně, když je takhle rozcapená.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 18:10
- Nahlásit

Grin
Stalo se vám někomu že vám pes nebo fena po kastraci třeba zvlčili, hůř poslouchali nebo že byli protivnější na ostatní psy?
stalo se mi něco podobnýho s bejvalou fenou,ale moje nároky sou vysoký,jinýmu by to vůbec nepřišlo,leč pozorovala sem jistou laxnost,dříve nebývalou celkem brzo sem přišla na to,že sem jí prostě povolila a dlouho nedostala po držce páč napřed měla zánět,po cca 3 nedělích kastrace ,kterou teda dávala dost blbě a dlouho,páč jak měla ten zánět,byla oslabená..takže režim zcela volný,prostě sem jí šetřila..stačilo jí přitáhnout řetěz a byl zas už klid

fidalka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 20:13
- Nahlásit

Grin
Všechny 3 holky zůstaly stejný:
1. i nadále zdrhala a byly jsme jí putna (jó NO x husky, ty si vystačí s jakymkoliv člověkem a případně i sami se sebou)
2. zůstala kousavá, pošramocená a zcela oddaná
3. Tára - tak ta možná jedině ještě zrychlila, ale to bude spíš kondičkou a ne kastrací..

hancaw
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 21:59
- Nahlásit

Grin Gina je kastrovaná ale změnu povahy hmm... spíše ne je stále závislá ale sklony k agresivitě nebo k rozcapenosti nepozoruju

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 22:20
- Nahlásit

Grin

Tonička - NE
Rozinka - NE
Žofka - nevím, už k nám kastrovaná přišla
Hipík - JO, částečně... Cca 3 měsíce po kastraci měl depky, byl protivnej na jiný psy a vůči mě předstíral hluchotu, když jsem zrovna nevolala "večeřééééé".
Po těch 3 měsících se psychicky srovnal, ale byl míň temperamentní než před kastrací. Bohužel kastrován být musel ze zdrav. důvodů...

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 05:45
- Nahlásit

Grin
Mám jednoho doma pídi psa kastrovaného od května tohoto roku. Povahově se nezměnil vůbec je stále stejný jen se změnilo to, že krade jídlo a to kdekoliv a kdykoliv, kdysi stačilo na vycházce, když něco našel jen zařvat, ať to pustí a pustil, ale teď prostě zdrhne a má v očích ten slastný výraz vítěze i kdyby to bylo jen jablíčko tak je nadšený, že zase něco má.
Jak já říkám vzaly jsme mu z mozku sex a zůstalo mu tam jen žrádlo a to je teď jeho jediná myšlenka.
Tak, že povaha stále stejná jen si pamatuji, že vetoš říkal, že pejskovi to trochu déle trvá mozkově, než mu dojde, že už tam není to co tam má být jako ty hormony a, že to trvá i 3měsíce než si na to pejsek zvykne a než mu to dojde, že je kastrát .

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 11:57
- Nahlásit

Grin
povahově se nezměnil nikdo, fena od našich akorát tloustne

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 12:52
- Nahlásit

znám hodně fen, co jsou vykastrované a povahu jim to nezměnilo. A to přibírání je individuální, každý jedinec to má jinak.

Grin
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 16:03
- Nahlásit

Děkuju všem, teď už jsem si jistá že madame Trixina není rozcapená v souvislosti s kastrací a že je jenom rozmazlená protože jsem byla po operaci na ni velmi měkká Je evidentně potřeba traverza

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 16:33
- Nahlásit

Grin
jj..vono se tu tu začlo nějak zvrhávat že jako ta kastrace změní čubu povahově..to sem teda já na mysli vůbec neměla,,čuba zůstala úplně stejná jako před ní,šlo o to,že kvůli nemoci a následký kastraci a rekonvalescenci měla prostě pré,takže toho logicky využila..takže tvůj poslední příspěvek je zcela vyčerpávající a relevantní

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání