Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pojisteni zvirat!?
Autor Zpráva
rostenka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:33
- Nahlásit

Nevim jestli to zrovna patri sem,ale nasla jsme na netu todle http://ppojistka.webnode.cz/pojisteni-psu-a-kocek- /
Chtela bych slyset vase nazory,jelikoz se mi to nezda jako spatny napad,kort kdyz ta moje potvora je furt u veterinare.

Tony
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:40
- Nahlásit

Já mám psa pojištěného u České pojišťovny. Pojistku máme dva roky, za tu dobu byla jednou nemocná (píštěl na análních žlázkách). A s pojišťovnou všechno proběhlo v pohodě - jen veterinář říkal, že s tím nemá zatím žádné zkušenosti - ale zprávu napsat zvládnul .

rostenka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 11:56
- Nahlásit

A kolik plati te mesicne pikud se mohu zeptat. Nektere pojistovny proplaci i jen navstevu coz je cca 150kc. Jste spokojeni? A jak je to stim papirem vy ho pak odnasite do pojistovny?

Tony
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:06
- Nahlásit

No my platím tuším kolem 1500 za rok, ale jistá si nejsem. Jestli by mi proplatili i návštěvu to nevím (je přesně dáno, co nedělají), ale u nás je návštěva 90 kč, a to se mi kvůli tomu nevyplatí papírovat, takže to neřeším.
Papíry jsme posílali my.

rostenka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:13
- Nahlásit

Tak to me se to asi teda vyplati,ji udelat pojisteni,jelikoz my tam jsme u vete. tak 4-5rocne a to mam me dost draheho vete. Jinak diky moc za odpovedi.

rostenka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:22
- Nahlásit

Koukam,ze vsude chteji mit psi cipovany,to ja zatim nemam.

Tony
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:27
- Nahlásit

rostenka
no ale aby ti toho psa pojistili, protože třeba chronické nemoci neproplácejí - to pojištění je spíš pro případ nějakého úrazu nebo náhlého onemocnění

jinak u nás stačilo tetování

corgi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:31
- Nahlásit

rostenka
Já mám taky pojištěno u České poj., ale dneska už to dělá i Podnikatelská, Generali a já nevím kdo všechno. Možná by stálo za to oběhnout nebo obvolat pár a vybrat to nejvýhodnější pro konkrétního psa. Já nechtěla pojistit ani tak kvůli vetovi, jako spíš pojistit škodu způsobenou mým psem. Např. vím, že ti moji blázni nejsou schopní uhnout jedoucímu cyklistovi a to je drahý špás v době, kdy kolo stojí jako auto. U té České rozhoduje velikost plemene a věk pojištěného psa o částce, plus teda samozřejmě rozsah té pojistky, já platím asi 1200 ročně.

LucieS
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:27
- Nahlásit

Odpovědnost za škodu mám v rámci pojištění domácnosti, je to pár korun.
Ale do pojištění kvůli veterině jsem se nakonec nepustila, třeba na vrozené choroby se to nevztahuje a navíc mi ani nebyli schopní dát seznam těch chorob u mého plemene, že je to "tajné". Už si nevybavuju pojišťovnu, která to byla.
Jestli někdo máte lepší zkušenosti, budu taky ráda za postřehy (co všechno vám proplatili -to mi přijde jako nejpodstatnější info).

stetisek123
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 19:50
- Nahlásit

Já loni oslovila podle náhodné vizitky jakousi Benefee international a tohle mi odpověděli:
podle průměrné váhy dospělého jedince ( 8 - 10 kg ) se Vaše fenka řadí
do I. váhové kategorie < 15 kg
- máte možnost výběru mezi třemi limitními třídami podle hranice
pojistného plnění

- pro V3 ( roční limit pro léčbu úrazů 90 000 Kč, pro léčbu nemocí 30 000
Kč )
je pojistné 5230,- Kč

- pro V2 ( roční limit pro léčbu úrazů 60 000 Kč, pro léčbu nemocí 20 000
Kč )
je pojistné 4080,- Kč

- pro V1 ( roční limit pro léčbu úrazů 30 000 Kč, pro léčbu nemocí 10 000
Kč )
je pojistné 2450,- Kč

spoluúčast u každé události je 1000 Kč a pojistná částka se věkem nemění

Takže sem rezignovala, to bych se nedoplatila

rostenka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 16:06
- Nahlásit

No jo oni vedi,ze nasi mazlickove jsou pro nas vsechno a ze za ne take dame vsechno,ale myslim si ze to vazne prehaneni,aby to zachvili nedopadlo tak,ze zvire si bude moci dovolit jen nejaky milionar.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání