| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Zář 2005 14:39
- Nahlásit
Dobrý den,
potřebuji poradit, co mám dělat se štěnětem boxera, které furt žere kameny. Může mu to ublížit nebo je pak vykaká? Jsem z toho dost zoufalá.
Děkuji Vám.
Květa
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 15:06
- Nahlásit
Zalezi od velkosti a tvaru. Ja som bola prisna a sledovala, co dava do papule a nasledoval povel fuj, a ruka isla az do krku aby ho vybrala. Nastastie ho to drzalo kratko, tak do 4.-ho mesiaca
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 15:07
- Nahlásit
Květo, našla jsem příspěvek, který není jenom o baštění kamenů, ale o tom, že štěňata jsou fakt chodící popelnice. Tak to pročti a pak uvidíš. Určitě v tom nejsi sama, tímto obdobím si musí projít každé štěně. Nauč pejska povel fuj. Určitě z toho vyroste, ale štěňata jsou prostě čuňátka. Rozhodně by kamínky baštit neměl. Naše je baštila a pak když kadila tak si trošku natrhla zadeček. Našich příbuzných pes byl taky hrozný kamenožrout a ten je teda vždycky vyzvracel.
Tak čti:
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=3&topic =844&page=0#16
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 15:13
- Nahlásit
no naše štěnisko taky baštilo kamínky a kůru ze stromů. Pak ho to ve 4.měsících přešlo. Museli jsme ho hlídat, aĺe vždycky to neuhlídáš, tak se taky párkrát stalo, že je zbaštil, ale naštěstí se mu nic nestalo. Základem je povel fuj, ale pokaždý když se jednalo o dřívka a kamínky, tak nic nepomáhalo. Takže nám nezbylo, než ho hlídat a pokaždý když jsem ho u toho nachytala, vytřepat za kožíšek na krku a říct fuj, no toť asi tak vše. Nic jiného mě nenapadá
|
haha
|
# Zasláno: 14 Zář 2005 22:32
- Nahlásit
můj pes je taky sbíral když je vyzvracel tak jsem se zděsila a jeli jsme na veterinu jestli v sobě ještě nějaký nemá , náhodou neměl, časem ho to přešlo ted už má rozum a nedělá to
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 07:35
- Nahlásit
mně to pes dělal taky. Už to nedělá, ale myslím, že to žraní kamínků není jen lumpárna.....Je dokázáno, že to dělali dinosauři a ptáci i někteří savci ve volné přírodě to dělají dodnes pro zlepšení trávení.
|