Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Hárání po třech měsících ???
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:26
- Nahlásit

Gi a smečka
my se ti s Makrel vůbec nesmějem

JInak já řeším opačný problém - Nýna, Lajda i Lasice hárají jednou do roka Je to na zabití zejména když chci Nýnu krýt, pořád čekám kdy začne hárat a ona to madam s klidem odsune o pět měsíců a tak Pochopitelně pokaždé tak, aby jí porod vyšel doprostřed závodní sezony

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:38
- Nahlásit

Biluška
řeším opačný problém
šmarjá velebim čokla za to, že hárá po sedmi až osmi měsících ))) dřív hárala i jednou za 9 měsíců...jednou za rok to úplně stačí ))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:44
- Nahlásit

Ty první dvě-tři hárání nejsou ještě ustálený, tak uvidíš, jinak jsme znala labradorku, co taky hárala 4 x do roka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 10:03
- Nahlásit

Mě se po kastraci počůráva Bekynka. Má 45 cm v kohoutku a 20 až 25 kilo. Takže nic velkýho.
A po hárání si párkrát cvrkla i Sabinka. Už jsem myslela, že bude problém, nicméně se to ztratilo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 10:34
- Nahlásit

Gerda
šmarjá velebim čokla za to, že hárá po sedmi až osmi měsících ))) dřív hárala i jednou za 9 měsíců...jednou za rok to úplně stačí
Ale jo, mě by to f poho stačilo. Ale potřebuju, aby to bylo cca v říjnu, abysme měli ščeňata přes zimu a přes léto mohli igelitit Mám dyzgomfort z toho, že hárá f dubnu, rodí f červnu a celá sezona je tím f prdeli

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

pochopila jsem problém správně? Dámy, co jim feny hárají furt, jsou s tím nespokojené a dámy, kterým feny hárají málo jsou nespokojené taky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

gabifi
Já ne. Já jsem spokojená s háráním občasným nemaje žádných ambicí "chovatelských" ani jiných krom těch, aby se psiska měli fajn.

LucieS
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 20:15
- Nahlásit

Cindy hárá 1x ročně, vždy v září.
Ale první tři hárání byly totálně rozhozené po všelijaké době, takže bych spíš spolíhala na to, že se to během roku dvou upraví.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání