| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 09:32
- Nahlásit
Jak dlouho trvá, než se fenka, která poprvé hárala a hned potom dostala nějakou virózu se zvracením a průjmem dostane do kondice? Přijde mi hrozně utahaná, žere s chutí, to by snědla i mě, ale na procházce je za chvilku unavená, včera na cvičáku byla v pohodě, jen ke konci už si nechtěla hrát. Vete mi tvrdí ať neplaším, ale...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 09:48
- Nahlásit
Jandulo, moje fenka když poprvé hárala, tak jsem myslela, že mě klepne. Nežrala, procházky ji nebavily, hrát si nechtěla, jenom pořád polehávala a házela na nás smutná kukadla. Na procházku se těšila tak po 14 dnech po hárání, ale baštit mi začala až tak po dvou měsících. Fakt hrůza. Buď ráda, že Ti aspoň baští. Taky jsem se všude ptala, u veta jsem byla jestli je to normální a taky mi řekl něco jako Tobě, ať jsem v klidu, že je to normální průběh hárání. Tak snad to bude i v Tvém případě OK.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 09:51
- Nahlásit
Martina
Já už jsem úplně vyřízená, furt jí pozoruju, ona nikdy nebyla takovej ten plašan co lítá do totálního zdechnutí, ale to co je teď, tak je síla... Jo žere, jak otesánek, spapala maminku, spapala tatínka...
Božínku ty ženský, to je hrůza...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 09:59
- Nahlásit
Jandula
Přesně jak píšeš, taky jsem ji pořád sledovala. Třeba jsem tady na diskusi vyčetla, že když fenka hodně pije, tak by mohla mít zánět, že to je nebezpečný atd. Tak pak kdykoliv se blížila k misce s vodou, tak já šla za ní, jestli náhodou nepije hodně. No prostě magor. Teď už mi to přijde k smíchu, ale před tím mi moc do smíchu nebylo. Doufám, že další hárání bude mít trochu lepší průběh.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 10:04
- Nahlásit
Martina
Nejsme sestry a naše fenky se na nás náhodou nedomluvily??? Když se vrátíme z prochajdy, tak jí taky přesně odměřuju, kolik vypila... Asi to na ní i přenáším...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 10:11
- Nahlásit
Jandula
Ježííííši, to jsem ráda, že nejsem sama tak ze všeho vyplesklá.
Jo a sestry určitě nebudem, mám jenom bráchu. Škoda, určitě by bylo o čem se bavit. Třeba jaký to dneska udělala moje fenka pěkný hovínko, to včera tak pěkný nebylo, bylo řidší, jestlipak nespapinkala něco špatnýho, atd. atd.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 13:22
- Nahlásit
Martina
Moje mamina mi říká, že od tý doby, co jsem začala číst tuhle diskuzi, tak je se mnou k nevydržení... že prý jí nemám tak pozorovat atd. Jenže jí nepozoruj, když ona je blicí a průjmovej psík, takže stačí něco olíznout a je to...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 13:32
- Nahlásit
Jandula
To je jasný, že každej má o toho svýho mazlíčka starost. To jen nepejskaři to nikdy nemůžou pochopit. Jednu paní z našeho paneláku jsem odbyla, když jsme si koupili fenku a ona mi říká: Jéé, co Vás to napadlo koupit si do bytu psa? Tak jsem ji jen odsekla: "A to s náma ještě ke všemu spí v posteli"
|