| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:49
- Nahlásit
Kdo tím krmíte psy a kočky - mám dotaz, která receptura jsou placičky? Nebo nevíte neměnila se nějak výroba?
Na vysvětlenou - krmím tím kuřecím kocoura, minulý týden jsem koupila další balení, přesypala do barelu, pytel vyhodila a až když jsem to dávala do misky, tak jsem zjistila, že máme místo kuliček placičky. Tak mám obavu, že to vet spletl a zajímalo by mě za co, jestli za lepší variantu rybí kočičí a nebo za horší, teda nějakou psí.
A nebo to mohl Hills změnit, ale to se mi moc nezdá.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:11
- Nahlásit
Maya
já krmím Hilsem d/d a j/d a jsou to pořád kuličky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:22
- Nahlásit
Eninka
Psí? To je teda divný, že by všechno byly kuličky a nějaká jedna extra receptura placičky. Ale vím jistě, že pytel byl Hills c/d, jako úplně jinou značku mi fakt neprodal. Teda doufám, že to kocour přežije, vyhodit to a koupit nový, tak na to fakt nemám, je to drahý jak prase.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:32
- Nahlásit
Maya
já krmím psí granule, napsala jsem to jen pro info, že tady změna ve tvaru není. Zkus se zeptat veta, třeba bude vědět, nebo nějakýho distributora. Pokud má tvá kočka nějakou dietu a měla by jiný typ tak nevím, jestli je to pro ni dobrý, kdyby došlo k záměně.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:07
- Nahlásit
Psíček
ten pytel sedl a tak máš z kuliček placičky
a sakra, vlastní zkušenost?
zavolej pro info třeba sem
seš dobrej, já to nemohla najít, ten kontakt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:13
- Nahlásit
Eninka
Jiný typ by to být neměl, jsem si fakt jistá, že to bylo c/d, to kontroluju. Nevím nakolik by kočce uškočil případný psí, snad tolik ne, u obojích to má upravovat ph moči nebo tak něco.
Psíček
Ty jo, díky. V rámci šetření tam jdu napsat mail.
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:24
- Nahlásit
na zoohit maji u krmiv i obrázek přímo granulí, možná by se to dalo vypátrat http://www.zoohit.cz/shop/kocky/granule/hills/dosp ele_kocky/121525
teda jestli maj i ty veterinární, já sem to moc nezkoumala..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:29
- Nahlásit
Lusahu
Tak jsem to projela, mají je tam, ale zrovna u těhle diet nemají fotky granulí, to je pech.
No už jsem poslala ten mail, tak doufám, že alespoň tam budou vědět, co prodávají.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:52
- Nahlásit
Krmím tím kocoura a tvar je pořád stejný, i u kuřecích i u rybích.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 16:09
- Nahlásit
LucieS
Díky, tak teď už bych potřebovala jen vědět, jak vypadají ty psí. Na mail mi zatím nikdo neodpověděl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:33
- Nahlásit
Tak sem kopíruju odpověď, třeba se to někomu bude hodit. Já jsem ráda, že můžu být v klidu.
receptura Feline c/d multicare skutečně prošla změnou a došlo i ke změně tvaru granulí. V současné chvíli jsou to opravdu placičky, jak píšete. Navíc byly prokázány i další pozitivní vlastnosti produktu a byla přidána chodroprotektiva.
|