| Autor |
Zpráva |
petrka3
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:30
- Nahlásit
Ahoj, na toto téma dělám maturitní projekt a byla bych moc ráda kdyby jste mi pomohli Stačilo by mi kdyby jste mi poslali na mail: Petrka3@seznam.cz
1) životopis pejska ( plemeno, fena či pes, stáří, o jakou dysplazii se jedná a v jakém je stupni, kdy se objevili první potíže, a pokud byla nějaká operace tak jaká a v kolika letech a co dáváte za chondroprotektiva či léky)
2) fotografie z období štěněte a z dneška popř. před a po operaci
3) videa ( chůze po dlouhodobém ležení min. 1hodina + zvedání se po této hodině, skok do auta nebo chůze do schodů, běh stačí klus, pokud jste zaregistrovali bonnihopping také jej natočte, pejska prosím točte z boku může být na vodítku s vámi či jinou osobou, pokud pejsek absolvoval operaci tak chůze před a po operaci )
4) RTG kloubů ale to nemůsíte většina jej nemá ale kdyby jste měli není to na škodu
Moc vám předem děkuji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:54
- Nahlásit
petrka3
Mám psa-šeltii,který má dysplazku nejvyššího stupně úplně všech kloubech, na kterých být může a nejspíše i na těch, na kterých být nemůže. Můžu ti vyhovět v bodě 1,3 a 4, ale fotky psa coby štěněte fakt nemám, brali jsme ho jako dospělého z útulku. Mám ti přesto ty věci posílat, nebo potřebuješ splnit všechny body?
|
petrka3
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:55
- Nahlásit
Určitě budu moc ráda vážně mi to pomůže tak stačí jen fotky z dneška aby sem v prezentaci měla fotku pejska budu ti moc vděčná vážně moc děkuji
|
petrka3
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:26
- Nahlásit
Biluška
Určitě budu moc ráda vážně mi to pomůže tak stačí jen fotky z dneška aby sem v prezentaci měla fotku pejska budu ti moc vděčná vážně moc děkuji tak vše posilej na mail ju Petrka3@seznam.cz
|