| Autor |
Zpráva |
Walda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 08:56
- Nahlásit
Indy
Indy zdraví Indyho
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:42
- Nahlásit
Walda
Indy zdraví Indyho
Toho tvyho krasavce za me poradne podrbej
Indy
Štítná žláza je pohoda (oproti tomu všemu, co to mohlo být
Jo, to nastesti relativne je. Balous se mi zda lepsi - srst prestala tak ukrutne vypadavat, zatim samo nezarusta, ale uz se aspon trochu zastavilo tohle, kuze taky vypada o dost lip. Mozna v tom hraje roli i Dermanorm. Dneska jsme dorazili z tabora, zejtra zajedem k vetce vyresit toho stafylokoka a plisen, psala jsem MVDr. Stouracovi, jestli by doporucil neco na vylepseni imunity, ale pry by nasadil jen Kelp k dany lecbe (1 tabletu denne) a ze se imunita sama srovna zaroven se stitnou, ktera v tomhle dokaze udelat hodne velkou paseku. Doufam, ze postupne budem moct Euthyroxu ubrat, ale uvidime, zatim mame davkovani stejny jako vy.
Balous se nedrba vubec, krmim syrovkou a nema zadny problemy, ktery by se s tim daly spojovat, takze tam nic menit nebudu.
Kazdopadne preju uspesny doleceni
//Je nezvyk po temer 2 tejdech tukat zas do klabosnice ))
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
Mathea
Toho tvyho krasavce za me poradne podrbej
Děje se pravidelně. Ale tak dobrá, dneska za tebe ještě trochu přitlačím - ten si to užije!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:38
- Nahlásit
Tak Balousek dobral v patek antibiotika (Amoksiklav na styfolokoka) a Nizoral na plisen, ted cekame na kontrolni kultivaci. Euthyroxu zobe 2-0-2 150 mikrogramu. Dneska prisly vysledky kontrolniho testu na stitnou. Prvni test mel T4 pod 6,44, pricemz normalni hodnota je 25-45. Ten patecni ma T4 29,7
Uz tak priserne nelina, v podstate nelina vubec, lepsi barva, srst na dotek i pohled v mnohem lepsim stavu. Zacaly mu zarustat dlouhoveky otlaky na loktech, evidente zacina rust nova srst postupne. Jeste mame zakaz koupani v prirodnich zdrojich, ale uz je jak dobytek, takze dneska pujde do vany a nasledne ho mam potrit roztokem cehosi, nazev uz si nepamatuju, taky proti plisnim radsi.
Takze celkove moc klepu na celo, drevo, zuby a vsude, kam se da, ale uz to bude zase muj v podstate zdravej debilek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:42
- Nahlásit
Mathea
čus ozdravlenci. jsem ráda, že se to srovnalo.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:47
- Nahlásit
PetraK
Dekujem Jdu kouknout k vam, nejak toho mam moc furt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 15:25
- Nahlásit
Mathea
To je dobře, pani, že máte Balónka ke třicítce, ať mu to vydrží, blbounkovi, drkejte ho za nás na novém vlásku postupném.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 18:58
- Nahlásit
Mathea
Takze celkove moc klepu na celo, drevo, zuby a vsude, kam se da, ale uz to bude zase muj v podstate zdravej debilek.
Tak to mám radost,ještě mu prdni po těch patácích ostropestřec a aloe vera gel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:02
- Nahlásit
Eire
mimo goldeny - pani, už brzo vám pošlu foto soudruha Oldřicha, kterak kvete jak šaľený!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:09
- Nahlásit
Gerda
tedy mimo goldeny-gratuluji,ale kvést ten sprateček měl až příští rok,asi dobře pěstíš.A výhledově ,až nás opustí další gerontík mám povoleného králováka,bude to bílá mohutná Epona,k černým čauíkům a tmavejm vlkoškám užasnácká spojka...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:13
- Nahlásit
Eire
kvést ten sprateček měl až příští rok,asi dobře pěstíš
von strašně vyrostl, je 2x tak velkej, jako když jsi mi ho dávala, fakt nahnal asi 4 patra listů, už se začíná dvojit a vyhánět postranní větve, najednou kuk a sou tam poupata
mám povoleného králováka,bude to bílá mohutná Epona
Epona je co? Chovka? Bílý jsou nádherní, jen ta úprava, zachování bělosti, no masakéro, ale přenádherný jsou bez debat! To ti moc přeju, doufám, že jí taky uvidim, já zvažuju čím dál víc, že půjdu max do středně velkýho psa, že prostě na toho velkýho nějak nemám. Bude jistě velmi krásná a vznešená a s culíkem a mašličkou...moje by měla do lesa aji saténovej oblek, jako Majka z Gurunu, aby se neovětvila
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:26
- Nahlásit
Gerda
Epona je co?
Keltská bohyně úrody ,drandící na bílem koni.
To ti moc přeju, doufám, že jí taky uvidim,
Díky a určo pokud to dopadne ,tak uvidíš.
já zvažuju čím dál víc, že půjdu max do středně velkýho psa, že prostě na toho velkýho nějak nemám
Pokud se na mamlase necítíš,tak je to rozumná volba.A moc tě za to chválím,ale stejně si myslím,že kralovačku kolem 56 cm v kohoutku se svou povahou dáš lehulince.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
Eire
Ono je to hodně i o tom, že s prací, kterou teď mám, potřebuju přes den se psem vypomoct, tzn péče neni jenom na mě, a dycinky musim brát vohled na toho, kdo je ochoten pomoct. A je to shodou okolností rodička právoplatná, která vzhledem k věku a kondici by Eponou usmýkána mohla býti snadno velmi, neb i Maryje nehbitá jí smýká prudce )))
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 17:48
- Nahlásit
Neda mi to
Dnesni odpoledne, pred upravou srsti
a po
Prasky jsme ponizili na 1,5 2x denne, uvidime, jak budou dalsi vysledky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 18:18
- Nahlásit
Mathea
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 18:28
- Nahlásit
Fifi
Drobatecko rozdil, no )))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 19:38
- Nahlásit
Mathea
Fifi
aneb má oblíbená hra, najdi sedum rozdílůch
tak paráda Matheo . Vlastně vidíš jak jsme byli spolu v Horno Počo - já si vůbec neuvědomila, že něco nemělo v cajku
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:38
- Nahlásit
PetraK
Horno Počo - já si vůbec neuvědomila, že něco nemělo v cajku
Vsak to uz taky nejaka chvile je, co jsme to tu resili.. Jen sem si dneska fakt srovnala ty fotky.. a az me to jako uplne dojalo proste Mongolicek muj Jeee, ale do toho lesejka s vama bych se zas hned vratila!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:43
- Nahlásit
Mathea
Mongolicek muj
Zlatý moje prciny!!
Jak se koupal pitomec Jo taky bych hnedle vyrazila do toho hlubokýho nekonečnýho lesa dobře bylo. A jsem ráda, že Douda už si to taky rozmyslela.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 21:42
- Nahlásit
PetraK
Zlatý moje prciny!!
To se chytlo!
hlubokýho nekonečnýho lesa
Ale tak jako ten hrad tam je paradni, v pustine, to zas ne ze ne... A je to tak velkej les, ze sme z nej vysly na spatnym miste, takze ja myslim, ze je vsecko tak, jak ma bejt
Douda už si to taky rozmyslela.
Uz to tak vypada, ale nerada bych to zakrikla... Nicmene ted se 3. den tvari, ze je vsecko ok a dneska uz zacina fakt vymejslet hrozny chujoviny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 21:50
- Nahlásit
Mathea
... A je to tak velkej les, ze sme z nej vysly na spatnym miste, takze ja myslim, ze je vsecko tak, jak ma bejt
hroznýýýýýýýýš, seš hroznýš!
Nicmene ted se 3. den tvari, ze je vsecko ok a dneska uz zacina fakt vymejslet hrozny chujoviny
může bejt že prostě měla něco chycenýho - sval, u páteře či co - beru to podle sebe, podle Brtnika a vlastně i podle HOšíčka. Jeho mrtvej ocásek působil tak, že již dozajista je několik dní po smrti , fakt to tehdy vypadalo naprosto hrozivě - nevím kdo mě osvítil, že mě, plašana, napadlo okamžitě to, že to může být mrtvej ocásek. Ty záda, nebo sval fakt dokážkou udělat děsný věci a nemusí to pak nakonec být ani nic životu nebezpečnýho.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 22:07
- Nahlásit
PetraK
seš hroznýš!
Dyt sem toho zas tolik nerekla, fsecko pekne dle pravdy!
bejt že prostě měla něco chycenýho
No jasne no, sice teda ty svalovy enzymy vysly v norme, ale tezko rict.. a taky to bylo brany v den, kdy ji otrnulo.. pricemz ale to rano se jeste mela problemy zvednout.. Ale sem rada, ze kdyby naahodou, tak mame proste udelany predoperacni, vim, ze v tom zakladu je cubis furt ok.. Tezko rict, co to bylo no, ale dle projevu to fakt vypadalo na krcni pater. Jestli si tam jen neco skripla a pak to proste znicehoznic povolilo? Je na sebe jeste takova opatrnejsi, ale cim dal tim min. Kazdopadne kdyby se to vratilo, tak proste na ty rtg pujde, uz takhle mam blby strachy, ze tam nekde zacina tlacit plotna na michu, to ja proste nerada, kdyz presne nevim, co je/bylo za problem.
Jeho mrtvej ocásek působil tak, že již dozajista je několik dní po smrti
Von je fakt totalni Matej ale Ho za me poradne podrbejte, joo? Doufam, ze uz bude nejak hezky zas, abychom mohli spachat nejaky venkani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 22:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
Jestli si tam jen neco skripla a pak to proste znicehoznic povolilo? Je
hele moje první záda - tak cca 20 rokůch mi bylo, na sjezdovce se to bloklo, brutus, který se umocnil tím, že jsem spala na měkký posteli v hotelu. Skončilo to tak, že jsem nemohla nic- vyčistit si zuby, dojít si na záchod... fakt nic, slušnej horor. To bylo jeden den, třetí den přišel z lyžovačky Ričinky... sednul si na postel a třel si haxny otlačený od přeskáčů a pravil, panebože mě se ty nohy kroutěj bolestí......... ležela jsem na zemi, páč jinde jsem nemohla, zem byla tvrdá...... pravila jsem ... "Ty vole to se ti ty nohy nekroutěj bolestí, ale smrady!" ......... a totálně jsem se odbourala, plakal jsem smíchy, páč pochopitelně, nejlepčí ftip je ten můj, vlastní ....... a...... ve vteřině,fakt nekecám ve vteřině, jak když luskneš prstama.......... bolest zad okamžitě povolila. Nic, nic, nic mě nebolelo, nekecám. Koskáto měl za to velkej dík a večer chlast zadara , páč domů jsme jeli autobusem,nevím jak bych to s těma zádama dala . Takžte to někdy fakt povolí jako že prt.
Von je fakt totalni Matej ale
nenen, von je máčofka obecná , podrbáno jest, a s venkáním souhlas. Jen nemám řidiče slečny Dejzy teď.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 23:06
- Nahlásit
PetraK
hele moje první záda
A pak ti jako narostly druhy? To bych brala
nohy nekroutěj bolestí, ale smrady!" ......... a totálně jsem se odbourala, plakal jsem smíchy, páč pochopitelně, nejlepčí ftip je ten můj, vlastní
Ach boze Neco podobnyho jsem poprvy prozila ve 4. tride myslim.. tam to bylo o to trapnejsi, ze fakt plna trida harantu a ja se tam 5 minut chlamala nejaky hrozny chujovine, ucitel na me koukal jak na vola.. no co ti vlastne budu povidat
Takžte to někdy fakt povolí jako že prt.
Nevim, fakt nevim, ono u ni to byly fakt urcity pohyby no a to jeste ne vzdycky.. ale tak hlavne ze ted je ok, jeste odjedem ten klidovej rezim a pak postupne zatezovat a uvidi se. Sem si pak fakt rikala, ze at je tu treba uz jen 3 roky, ale at je proste odzije jeste naplno, bez velkyho omezovani.
Jen nemám řidiče slečny Dejzy teď.
Jaktoo? Ale konec koncu to je jedno, stejne furt jako planuju se nablizit tak nejak k vam, aby to bylo ferovy trochu
|