Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Garfield bez hlavy
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 07:44
- Nahlásit

No, tak ten můj blb neustále honící a provokující koně opět v nestřežené vteřině utekl ke koni do ohrady. Honil jej, lítal za ním jak zdivočelý prase, konica před ním vztekle pelášila jak srna z Brna a asi 10x po něm kopla /evidenteně naslepo, nemířeně, varovně/. Štěkovi se tím jen posílilo sebevědomí: "Hmmm, ta koza se ani neumí trefit! Vedle jak ta jedle heč heč!", pokřikoval na ni a dál ji vesele stíhal, úplně jsem v něm viděla toho puberťáka drze pokřikujícího: "Blbá! Blbá kobyla!" a přes můj veškerý řev, zlobu a hněv dál honil tu svou "vysokou". No a pak jsem viděla jak po něm klisnička hodila velkým tmavým hlubokým okem. Inteligentní jiskrný pohled změřil rychlost, dráhu, sílu, nenápadně přibrzdila a nechala jej, aby ji dohonil, pak opět zaměřila, přidala o jeden cvalovej navrch, aby to nebylo zas až z takové blízkosti a ŤAFLA. Trefa přímo do černého! Hlava! Pes odlítl a začal řvát a letěl ke mě. "Podívej podívej co mi to udělala, to ona, já nic, ona z ničeho nic došla za mnou a kopla mě. Zachraň mě paničko!!!" S předstíraným nezájmem jsem lehce shlédla vzniklé škody, ohmatala místa, kde jsem předpokládala lebeční kosti a když jsem viděla, že má jen tržnou ránu pod okem na koření šňupáku, lehce mu teče krev a tlama se mu rovnoměrně zdvojnásobuje, jen jsem ho vztekle okřikla: Vidíš to debile, kdybys ji nehonil..., ale ty seš takovej hňup, že ti nepomůžou ani kopance ani výprask ode mě. Táhni na místo a neřvi tady!!!" Pes hluboce dotčen, ukřivděn a nenáviděn celým světem se odebral do svých skrýší a asi za hodinu šel omrknout ohradu, jestli tam ta mrcha ještě je, protože teď jí to fakt už vrátí i s úrokama. No nemám psa pitomce?

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:03
- Nahlásit

Garfield
Máš temperamentního psa
lepší než nějaká pecka peckovitá, nebo ne???
Ta moje potvora zase začala honit vrány a včera díky tomu vlítla na silnici, myslela jsem, že jí zabiju...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:16
- Nahlásit

To je drsný... a já tady řeším že mi čuba jednou vykvikla protože dostala za vyučenou od starší čuby... obě nezraněné a zcela neporušené...

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:16
- Nahlásit

Jandula
Jedna věc je temperament. Jiná věc je mladická nerozvážnost. Trochu jiný kafe je hloupost. A na vrcholu žebříčku stojí debilita. Každý pes se po první ráně poučil. Garfield? Kdepááák! Pomali se pro něj ohrada stává slepou uličkou. Jakmile tam vleze, není úniku. Uvnitř jej zabije kůň. Venku já. Nastává teror.

Tasy1
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:17
- Nahlásit

Garfield
Prima,poránu jsem se pobavila při čtení Tvého příspěvku

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:35
- Nahlásit

Garfield
Tak to si myslím, že vyhrává ohrada, protože tam je aspoň ta smrt rychlejší, ne??? Jedna dobře mířená rána... Kdežto ty ho mlátíš hlava nehlava třeba půl hoďky...

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:40
- Nahlásit

Jandula
Ne ne, kobylka není zabijácká mrcha, to by muselo být, aby se chtěla trefit s přesností více než-li definitivní. Ale ona taková rozbitá hlava, zlomená packa a vyražený zuby nejsou nic moc. Dělám si z toho srandu, ale ona by jej spíš než zabila tak zmrzačila. To ho raději umlátim sama pampeliškou. Tupou. Taky po hlavě.

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:58
- Nahlásit

Garfield
Taky si dělám legraci, chápu tě, taky bych vraždila, když Sárina vyvede nějakou vopičinu a že teď po tom, co hárala je jak utržená od řetězu... Už abychom šly zítra na cvičák, to je pak vždycky hotová a v noci spí a šíleně chrápe...

Artemis
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 08:59
- Nahlásit

Garfield

Evidentně nemáš u psa nastavenou spojitost v intonaci hrozby s kritickou sebevražednou činností. Pokud mi pes loví koně, okamžitě mu "vyřvu díru do hlavy", pokud to nechápe, tak mu to velice rychle zopakuji, přičemž u toho držím ukazovákem jeho krční tepnu, aby lépe chápal, co tato má intonace znamená. Myslím, že je bezpečnější přivést takto zlehoučka psa na hranici komatu a pak ho s nejvyšší arogancí vysvobodit, než ho nechat přizabít "těžkotonážním" prostředkem, jako je třeba kopyto.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 09:07
- Nahlásit

Artemis
Ale zase... Kolik lidí se může pochlubit se psem s otisklou podkovou na hlavě, ne?

kery
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 16:23 - Změnil/a: kery
- Nahlásit

GARFIELD
Ty jsi číslo! A tvůj štěk taky!
Říká se jaký pán, takový pes - musíte být určitě správná dvojka.

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 16:33
- Nahlásit

Garfield

teď jsem si přečetla Tvůj prvotní příspěvek a jen zírám Tvůj pesa je tedy pěkně tvrdá palice Já mám taky velikýho cvoka, ale kam se na Toho Tvýho hrabe....Ten můj je vůči jiným velkým zvířatům posera....Už se naučil nebát se, když kolem nás projde kůň a třeba si k pesovi i čuchne, to už pesovi nevadí, ale když např. vidí, jak se k nám po louce blíží krává ("jen za ohradníkem", který pes tak nějak nevidí...) tak dělá na dálku hrdinu a vyštěkává....jakmile ale kráva přijde blíž, pes se mi schová za záda, nebo mě táhne pryč....jsem ráda, že si s těmito zvířaty nehraje na hrdinu jako Garfield

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání