Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Skytani
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 10 Zář 2005 17:24
- Nahlásit

Doufam, ze moje otazka nebude znit hloupe, ale potrebovala bych poradit.
Mam dvou mesicni fenku bigla, ktera pravidelne vecer skyta, na odcerveni byla pred tydnem. Jde pouze o skytani, ktere je absolutne v poradku, nebo to ma nejaky hlubsi vyznam ?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2005 17:37
- Nahlásit

Anonymní
Můj pes jako malej škytal skoro pořád, ani nevím kdy ho to přešlo, ale myslím že to bylo ještě před 6. měsícem

Anonymní
# Zasláno: 10 Zář 2005 19:59
- Nahlásit

dekuju

haha
# Zasláno: 10 Zář 2005 20:16
- Nahlásit

já si moc nevzpomínám že by mě psi škytali, jestli tak hodně málo kdy, jestli to není třeba po jídle nebo fakt nevim proč škytaj

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2005 22:23
- Nahlásit

Starší pes mi neškytal, opravdu jen výjimečně a mladší když byl štěně škytal hodně často. Stačilo, když třeba leží a začne škytat, mu dát hlavičku nahoru a on hned přestal...

Niko
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 06:17
- Nahlásit

Zrovna včera jsem byla u veterináře a ptala jsem se na to...mám 12 týdení štěndo a to občas škytá. Prý je to úplně NORMÁLNÍ takže se neboj

JanaK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 07:05
- Nahlásit

Moje již 9 měs. štěndo škytalo ještě dnes v noci nad ránem. Nevím proč, ale myslím si že mu byla zima a ze zimy taky škytá.Tak jsem na něj dala deku a bylo po škytání.

Anonymní
# Zasláno: 12 Zář 2005 15:02
- Nahlásit

Ahoj, když jsme si přivezli našeho mrňouse, škytal kdykoliv něco sežral nebo i když se jen napil. Měla jsem strach jestli nemá něco s trávením. Teď mu je půl roku a škytá jen občas, prostě to postupně odcházelo. Včera u mě ležel v postýlce a začal hrozně škytat, dělala jsem si srandu a povídám mu: "Ty máš zase škytku? Panička ne tebe musí BÁÁÁÁFNOUT!!!" A jak jsem na něj bafla, leknul se a bylo po škytavce.

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 15:15
- Nahlásit

nevím co řešíte - škytají přece i lidé a nikdo se neptá proč škytají....neřeknu, kdyby pes škytal od rána do večera, tak by to normální nebylo, ale když si po večeři trošku zaškytá...tak to přece nic není Naši pesani občas škytají všichni tři (pokud, tak vždy po jídle) a nejenom škytají, taky krkají jak čuníci a prdí....a mě to vůbec nezneklidňuje, je to normální

Anonymní
# Zasláno: 12 Zář 2005 15:21
- Nahlásit

Evik
nevím co řešíte
Ahoj Eviku, řešíme asi kraviny, ale i o tom to je né??? Kdyby se tu řešily jen strašně vážný věci, tak je tu čtvrtina dotazů a padne na nás z toho deprese. Jen si tak povídáme, přidáváme názory a bavíme se o ničem. Neboj se a uvolni se.

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 15:48
- Nahlásit

Anonymni

já to myslela ze srandy, jasně že se tu řeší spousta kravinek, ať se odreagujem, ne? já se taky ráda bavím o ničem....to "nevím co řešíte" byla jen řečnická otázka...sranda...

Anonymní
# Zasláno: 12 Zář 2005 16:12
- Nahlásit

Evik
No jasně, člověk něco píše a je mu to jasný a pak přijde jinej, přečte si jen slova a když neslyší ten tón, kterým jsi to "napsala", tak mu to může vyznít úplně jinak. Je fajn, že je místo, kde se můžeš potkat se stejně "postiženými lidmi". Omlouvám se

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 16:19
- Nahlásit

se neomlouvej, ale někdy je ten internet fakt zmatenej, že ani smajlíci nestačí k vyjádření toho tónu, jakým chce něco člověk sdělit druhým někdy je vážně lepší pokec s očí do očí

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání