Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zbytky léků pro útulek Kralupy
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 00:03 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Nezbyly vám léky Synulox, Ramil, Surolan, Garasone, ušní kapky Virbac Epi-Otic, sirup Propalin? Pokud ano, hodně by se hodily v útulku v Kralupech, zvláště ten Synulox je akutní.
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:07
- Nahlásit

dejavu
pokusim se udělat sbírku zase v práci, jinak už kontaktuju ty malíře a sprejery na vrata a pokusím se v práci udělat sbírku na ten wap. Dám vědět.

bea
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

Gerda
Podívám se doma, je tam určitě něco, ale bude to načaté - musím zjistit, jestli už to nemá prošlou lhůtu, jinak pošlu

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:56
- Nahlásit

Díky moc. Parta malířů měla dnes dorazit a nepřišla. Dva zamluvené psy lidi odřekli, nějakej po*ranej den asi, nebo co

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 19:30
- Nahlásit

dejavu
Garasone myslím mám. Ale to nějak děsně rychle prochází, ne? Se po něm kouknu, když tak pošlu poštou.
Jinak mám větší množstí chirurgických rukavic, užijí to na něco? Jsou to ty úpa tenké operační, na úklid se nehodí páč se hned protrhnou. Ale bobky se v nich sbírají dobře

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

Biluška
no, tak pár párů se určo bude hodit, aspoň budeme vypadat jako správný ouchylové Ale pokud máš Garasone prošlý, tak to neposílej jen kvůli rukavicím.

bea
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:52
- Nahlásit

dejavu
Tak je to prošlé, nebylo by dobré posílat to, co zbyde, průběžně? Útulek to vždycky užije.

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:00
- Nahlásit

bea - jasně, to by bylo.

bea
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

dejavu
OK. mám tu pár věcí, příští týden podjedu do Veltrus, tak to vezmu rovnou do Kralup

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání