| Autor |
Zpráva |
petrahele
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
Dobrý den, mám sedmiletou labradorku, ale poslední dobou je s ní trochu problém, protože zapáchá jako hodně smrdící ponožky. Nevíte čím to je? Jinak srst vypadá dobře, ale teď v zimě se nám ji nechce koupat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:58
- Nahlásit
Co anální žlázky?
|
petrahele
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:05
- Nahlásit
No a jak to poznám? Už jsem o tom uvažovala, jestli to nemůže způsobovat také její sexuální vzrušování, nebo jak to nazvat Miluje, když jí někdo drbe či silně plácá zadnici a u toho hrozně slastně mručí, kroutí se a rozdovádí se. Teď přišla na to, že tutéž slast ji přivodí i vysavač, tak vyžaduje, abychom ji luxovali.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:06
- Nahlásit
Nu, zkusit je vymačkat. Pokud jsi to nikdy nedělala, tak to radši nechej na vetovi.
|
petrahele
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:08
- Nahlásit
Moc dík, takže bude asi nejlepší zajít k veterináři.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:13
- Nahlásit
petrahele
Pozná se to tak, že pes jezdí po zadku. Ale někdy taky ne.
Mě zapáchal pes, když měl zánět v krčku. A taky zapáchá při jiných zánětech - například jedněm fenka zapáchala po nějaké době po porodu a hned na to zemřela.
|
petrahele
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:20
- Nahlásit
Moc děkuji, takže každopádně to asi chce návštěvu veta. Už jsem uvažovala, že tam zajdu, protože ona poslední měsíc chce pustit v noci ven asi se vyčůrat. Máme rodinný domek, ona spí s námi doma a vždycky bez problému spala celou noc, ale teď v noci chodí ven, tak jsem si říkala, jestli to nemůže být něco zdravotního. A teď k tomu ještě začala takhle zapáchat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:33
- Nahlásit
petrahele
Že by zánět močáku?
|
petrahele
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:36
- Nahlásit
No to nevím, jinak přes den je doma a nechce ven. Normálně se chová a normálně jí. Já jsem si myslela, že je to způsobené tím, že jí je už sedm let a někde jsem četla, že kastrované feny s tím mohou mít problém.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 15:45
- Nahlásit
petrahele Jo, to mohou.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:31
- Nahlásit
petrahele
Jako ponožky můžou zapáchat i tlapky napadené kvasinkami - čuchněte k nohám, jestli to nevychází z nich
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:02
- Nahlásit
OT
Toto tema mi prijde jako vhodne do noveho roku.
čuchněte k nohám, jestli to nevychází z nich
Pokud ano, mate kvasinkami napadene ponozky a nozky a pes smrdi od nich.
Aneb, vice takovych dotazu, vice smradlavych pejsku, hlavne, kdyz je mate radi. Nohy, pejsky a tak.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:13
- Nahlásit
Fifi
mate kvasinkami napadene ponozky a nozky
No jsou lidi, co maji ponozky a nozky napadene primo nejakou olomoucko tvaruzkovou kulturou, tam uz ani nejde mluvit o kvasinkach....... Hezky Novy rok
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:33
- Nahlásit
corgi
No jsou lidi, co maji ponozky a nozky napadene primo nejakou olomoucko tvaruzkovou kulturou, tam uz ani nejde mluvit o kvasinkach....... Hezky Novy rok
Ano,ano,ano.......máme kamaráda a ten když přijde na návštěvu,má striktně zakázáno sundat si boty.
petrahele
Kdybych já si vzpoměla,kde už jsem to od nejaký labradoráře četla,pes začal prostě kolem 6 roku zapáchat a nikdy nepřišli na to čím to bylo,bafan se ve spokojené smradlavosti dožil 15 let,ovšem panelákoví sousedi po nich prej odmítali jezdit výtahem.
|
petrahele
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:30
- Nahlásit
jablunka
Moc vtipné, takhle už jsem se dlouho nezasmála Přeji všem páníkům a pesanům úspěšný vstup do nového roku.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:25
- Nahlásit
naše doga smrdí asi dost podobně a sou tou anální žlázky. U malejch psů to vymáčknu, ale u velkejch mi to nikdy nešlo...minule u veta toho byla plná miska a větrali ordinaci tak dvě hodiny....já bych jí nečuchala k tlapám, ale ... )
|
petrahele
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:24
- Nahlásit
Tak jsem ji dneska očuchávala celou od tlapek až někam... No a když jsem jí odklopila uši, tak mě zasáhl šílený puch, ale jinak uši jsou ok. Nevíte, co s tím? Jesli vyplachovat nebo co.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 17:13
- Nahlásit
Co s tím ti řekne veterinář.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 17:44
- Nahlásit
petrahele
Uši určitě nebudou OK, pokud páchnou. Šup k vetovi!
|
petra b
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 10:18
- Nahlásit
Co takhle problém s ledvinama?
Mykoza na nohách se pozná u psa dřív jinak, zápach až následuje...
Jak to dopadlo u vet.?
|