| Autor |
Zpráva |
kakozka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 20:13
- Nahlásit
Máme 10-ti letou fenku malého knírače, od kastrace ve dvou letech se bojí hluku, začalo to petardama, teď už se bojí i když venku fouká vítr a zhoršuje se to. Máte někdo zkušenost s preparáty na uklidnění, sháním informace, než dojdu k vet. a ten mi něco vnutí...
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:24
- Nahlásit
Zkoušíme teď nově schválený schválený preparát Zylkene
http://www.zylkene.cz/ ale teprve tři dny dny, tak zatím nemůžu říct jak to zabírá. Nic nám nikdy nepomohlo. Máme ca devítiletou NO, bojí se úplně všeho, ani to nemusí být střelba nebo petardy, stačí, když někdo hodí prkno a už ten zvuk jí děsí.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 00:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kakozka
Zkusila bych kontaktovat veterináře - homeopata. Dříve jsem k homeopatikům měla dost odtažitý vztah, ale po zkušenostech s jejich účinkem na psy jsem ho přehodnotila.
Prokazatelně např. zabral Cocculine (homeopatikum) u fenky, která vždy zvracela v autě. A psovi, narozdíl od člověka, do hlavy nenatlačíš, že když si vezme pilulku, tak se nepobleje .
Tady je článek, který se věnuje uklidňujícím lékům pro psy na Silvestra.
Srovnává klasická léčiva a homeopatika, jejich výhody a nevýhody.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:20
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Naprostý souhlas, zkusila bych homeopatika. Sama jsem zobávala Sédatif během zkouškových období - teď už jsem naštěstí nějak odolnější Takže rychle sehnat veterináře homeopata, ať se s podáváním začne brzy - shánět "něco účinného" na Silvestra v 9 ráno je bohužel víc než běžné...
|