| Autor |
Zpráva |
dumardus
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 11:52
- Nahlásit
Mám 4 měsíčního pejska Rhodeského Ridgebacka a poslední dobou se stává, že ráno když dostane granule, tak jich pár sní a potom začne strašně kňučet a tak se zkroutí jako kdyby měl křeče v bříšku, ale spíše v podbříšku, uplně stáhne uši a hlasitě kňučí docela nás to děsí, pak to odezní a pejsek pokračuje v jídle a celý den je v pořádku a nejeví žádné známky toho, že by měl nějaké bolesti, nebo byl nějak nemocný. Prosím o jakoukoliv radu, moc děkuji!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 12:01
- Nahlásit
Rada zní: jeďte k veterináři. Udělá mu sono bříška, nebo endoskopii. Po netu tohle rozhodně s nikým nevyřešíte.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 12:39
- Nahlásit
Psíček
Já to tipuju na blbost
|
dumardus
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
Psíček
Na tvoje kydy vubec nebudu reagovat. Pouze jsem se slusne zeptal,treba mel nekdo podobnou zkusenost....
|
dumardus
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:25
- Nahlásit
to psicek
napsal jsem
"Na tvoje kydy vubec nebudu reagovat. "Ale proste musim !! Nejsem ten ktery tu zasira diskuze OT(off topic)....tak jako ty!!
Snad by nejaky admin nebo mod mel trosku protridit tve radobyvtipne reakce na jakekoliv tema na tomto foru. Zahulis si u tebe doma-v lecebne- lysohlavky nebo jeste neco silnejsiho a pak tu vyblejes ho..a . Tve reakce se jinak nazvat nedaji....A ted mi to nandej....
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
To je neskutečný s čím lidi chodí o radu na diskuse,napis na rovinu že je ti líto dávat peníze za veterinární péči a tak tu hledáš nějaký babský rady
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
staropramen
zato ty dycky prijdes s nejakou dobrou radou, vid.
dumardus
Pokud to je pravidelny jev, fakt radsi k vetovi, souhlas s Maky.
Jen me napada - ty granule zere suchy nebo namoceny, nacucany? Stavalo se mi u cuby, ktera strasne hlta, ze polykala se zradlem (ne teda granulovym) i vzduch. A to docela boli (obcas se to stane i cloveku), piskala potom a mela jakoby vtazeny boky, dokud si nekrkla. Stacilo ji do davky pridat neco vyvaru a aby se neutopila, tak se naucila zrat klidneji - od ty doby no problem. Akorat kolem sebe pri zradle teda nadela echt bordelu.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:23
- Nahlásit
A jo,občas přijdu s dobrou radou,třeba tuhle jak se tu nějaká paní ptala na uhlíky do bouracího kladiva
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
Fifi
Vidíš, Tos mi připomněla, že moje fena taky dřív hltala granule, až z toho jakoby škytala. Není na to asi slovo. Celá se u toho natřásala. Skoro bych řekla, že jí to suchý nechtělo prolejzat krkem. Já taky suchý moc nemůžu, musím to zapíjet, jinak to mám podobně jak ten pes a taky to pořádně v tom krku bolí. Takže to namáčení granulí by mohlo pomoct.
Mohl by to být zúžený jícen. Jeden můj známý (zřejmě po pokusu ho otrávit louhem) měl po operaci zúžený jícen a vůbec nemohl suché věci jíst, protože mu to zůstalo v krku a vyndavali mu to v nemocnici.
PS: ta samá fena neumí ani pít - vždycky se "přepije" a po chvilce poblinká. Nedávno na mě.
|
dumardus
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
Fifi děkuji za jedinou normální odpověď, dnes se to stalo po druhé a ve svátek tady veterinář neordinuje, samozřejmě pokud se to bude opakovat i přes Vaši radu, tak hned pujdeme, vždy když se objeví nějaký problém tak ihned jdeme, těch peněz nám opravdu líto není! Ale myslím, že to bude to co říkáte chová se přesně tak jak popisujete a po chvilce to odezní a je naprosto normální, při večerním jídle se to už nestává asi není už tak hladový jak po ránu, a tak nehltá.
K odpovědi pro Psíčka a Staropramen se nebudu ponižovat, myslela jsem, že jsou zde inteligentní lidé.
|
dumardus
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:21
- Nahlásit
Vlčáčková
také děkuji za názor, myslím, že to bude opravdu ono...
Proto snad ty diskuze jsou, aby se člověk poptal, jestli se někdo nesetkal s podobným problémem a dokáže normálně poradit, ale bohužel jsou zde i tací, kteří nic rozumného nenapíšou a naopak člověka jen zbytečně nepříjemně rozladí...
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:18
- Nahlásit
My tě rozladili ale problémy tvého psa tě nechávají příjemně naladě ného/nou :-D
|
dumardus
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:24
- Nahlásit
Psíček
Předvádět se rozhodně nepotřebuju a je snad uplně jedno kdo píše je to náš pes...nereaguj na mé dotazy a příspěvky, nudí mě a zbytečně tady zabírají místo!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:47
- Nahlásit
svátek tady veterinář neordinuje
Šíš kde to bydlíte?Naše díra má900obyvatel,ale v okolí sou tři veterináři nonstop na tel.mám tel,na dva pro případ akutní nouze istota je gulomet.Písněte jak to dopadlo,nesmírně mě to zajímá.
|