| Autor |
Zpráva |
Mistery
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:16 - Změnil/a: Mistery
- Nahlásit
Všimla jsem si, že mého pejska bolí pravá nožička při chytnutí a pořád si jí líže. Tak jsem se mu na ní koukla a má dost dlouhý paspárek. Tam, kde paspárek vyrůstá má bouličku a trochu i začervenalé a v tom místě si to hodně líže a nechce si na to nechat šáhnout. Myslíte, že už to má zanícené? Čím to mám ošetřit nebo mám už jít k veterináři? Byla jsem tam s ním před týdnem na očkování a při píchnutí byl hrozně ztuhlý a ucuknul, takže ho musel píchnout znovu. Potom byl dva dny úplně smutný, tak ho nechci hned brát zase na veterinu. Poraďte prosím co s paspárkem???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Mistery
většinou se udržim a nekomentuju to, ale ten pravopis je fakt strašnej.
Hele myslíš tím, že má ten dráp dlouhý a tam, kde začíná ten dráp vyrůstat je boulička?
Dráp ucvikni, to je to nejmenší .
A podle mě, čistě teoreticky dle tvého popisu boulička může být asi víc věcí - štípanec od včely, vosy?
zabodlá hnisající osinka (tříska)?
Nemá ten dráp už hodně zatočenej, takže by teoreticky mohl dráždit lůžko? - to místo odkud vyrůstá dráp?
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:49
- Nahlásit
Omlouvám se za některé chyby, ale jde mi především o mého pejska.
Srovnala jsem paspárky na obou nohou. Na bolavé noze je místo odkud vyrůstá paspárek nafouklé. To místo si stále líže a nechce si na něj nechat šáhnout, tudíž mu nemůžu ani paspárek ustřihnout. Drápek je delší, ale není zatočený.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:51
- Nahlásit
Určitě jdi na veterinu.
To, že byl po očkování dva dny skleslý, je pravděpodobně spíš reakce imunitního systému na očkování, než že by měl až takové trauma z veta.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:16
- Nahlásit
Mistery
A nechceš to aspoň vyfotit? Tady jsou samí veterináři
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:55
- Nahlásit
Mistery
udíž mu nemůžu ani paspárek ustřihnout.
prosímtě hlavně mu nestříhej ten paspárek!!!!!
kachna měla na mysli dráp!!!!! který z paspárku vyrůstá
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:03
- Nahlásit
Alexa
Taky jsem myslela, že mu nemůžu ustřihnout drápek z paspárku. Pejsek normálně chodí, tak jsem se domnívala, že to bude jen nějaká maličkost. Raději zítra zajdu k veterináři, aby na to kouknul. Děkuji.
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:28
- Nahlásit
Nenechej ho to lízat! Dej mu límec nebo provizorně aspoň ponožku.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Mistery
máš doma Hypermangan? Jestli ano, udělej silnej (tmavej) roztok s horkou vodou. Pak jím teplým tak, abys psa nespálila, poťupej lůžko drápku a okolí.
Nebo mu zanícené místo ošetři Betadinou.
|
petra b
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:12 - Změnil/a: petra b
- Nahlásit
Mistery
udíž mu nemůžu ani paspárek ustřihnout.
prosímtě hlavně mu nestříhej ten paspárek!!!!!
kachna měla na mysli dráp!!!!! který z paspárku vyrůstá
|