Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterina Horní Měcholupy a okolí
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:22
- Nahlásit

Ahoj, lidi, jaké máte zkušenosti s klinikou H-Vet v Horních Měcholupech? Já jsem tam minulý týden měla srážku s velice nepříjemnou veterinářkou, která totálně zmršila čipování, tak teď váhám, jestli tam chodit dál a jenom se vyhýbat dotyčné doktorce, nebo jestli změnit lokál úplně. Samozřejmě uvítám i tipy na dobré doktory v okolí. Díky moc

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 09:28
- Nahlásit

My tam chodili- k dermatoložce- je to ale už cca 4 roky zpět- doktorka je nyní prý na MD.
V nejbližším okolí bych asi veterinu,kam bych chtěla jít (co tedy znám) nenašla-až na Spořilově...........

Petule88
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 16:16
- Nahlásit

Baysha
ahojky, my tam chodíme ale POUZE k doktoru Valeši...ten je spolehlivý a vždy byl velmi milý a se vším pomohl a důkladně vyšetřil...jednou jsme tam byli akutně u doktorky Ivy Šizlingové s tím, že nám už dva dny nejedla co jsme přijeli z hor..řekla nám, že je to stres z cesty a přejde to, a dala dve injekce..pes se nezlepšil a mě to bylo divný, jeli jsme do vetcenrum stodůlky a tam nám zjistili zánět žaludku..rengeny, kapačky (pes byl degydratovaný a kolaboval tam), kapačky domů, vyšetření, asi 4 injekce a pejsek se jen lepšil a je to v poho..trochu se i děsím toho, že nám Šizlingová čipovala psa a doufám, že to nezkazila (nyní má pes bůlku na pravé straně - jsou to ale asi už 3 týdny) tak jen doufám, že to není ten čip a že nějak neodputoval až tam, ale to snad nejde nebo ano? takže v Měcholupech k nikomu jinému než k Valeši..tot můj názor

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 19:43
- Nahlásit

Petule88
Děkuju Šizlingová byla právě ta p**a, co dokázala aplikovat čip tak, že ho půlka čouhala z kůže ven (což jsem zjistila až druhý den), při té příležitosti mě dokonce bodla aplikační jehlou do ruky a ještě se tvářila naštvaně, že jí krvácím v ordinaci - až na mou žádost s kyselým výrazem zvedla zadek a šla mi najít náplast. Od té doby už taky chodím jenom k Valešovi, i když tedy to čekání v narvané čekárničce...
Koukám, že jste si s ní taky užili... Ale co se týče čipu, tak pochybuju, že by dokázal doputovat z levé strany na pravou - a i kdyby nějakou záhadnou náhodou ano, za tohle už doktorka přece jen nemůže

Petule88
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 08:05
- Nahlásit

Baysha
ježiši to je ale pí*** to je neskutečný..no já taky doufám, že čip takhle neputuje ale právě taky jen k Valeši, ten mi byl doporučen i chovatelkou..je fakt že tam je vždy narvaná čekárna a když jsem tam jela s touhle akutkou a byla tam tahle ,,doktorka" tak tam nebyla ani noha, mělo mě to přijít divný a odjet a jako dobrá zkušenost i s vetcentrum stodůlky kde mi ji napravili..sice je to dražší, ale to mi bylo jedno, a fakt se starali...přišlo mi to tam hodně profesionální,nevím všechny ty přístroje, všechno čisté a připravené, takže zatím tam taky dobré

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 08:15
- Nahlásit

Petule88
Zdravím, jen k té pejskovo bulce, je možné, že to má po injekci co dostal při zánětu žaludku, náš pes to měl také, po antibiotikách (Noroclav) v té samé situaci. Když jsem objevila bouli jako prase za pravou lopatkou, volala jsem vetce a ta říkala,že se to může udělat až několik týdnů po injekci, že je to v podkoží a může to i prasknout. Nicméně bulku už má miniaturní a je to od injekce 2,5 měsíce. Udělaly se mu pak i další dvě na druhé straně a taky už jsou miniaturní. Dostal těch injekcí tenkrát dost.

Petule88
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 08:22
- Nahlásit

HanuleGR

aha, díky moc ..tak to je možný, že je to ono já už zas vidím černé scénáře a ono to může být po těch injekcích..taky jich měla asi pět..a bulka není na kosti ale prostě je pod kůží a můžu ji jakoby chytit do prstů..tak já nebudu plašit a ještě počkám..může to být třeba i z toho, že měla malý konflikt s pejskem a byli chviličku v sobě a on ji mohl škrábnout nebo tak a má tam jakoby modřinu? i když už to má týden tak to aby zmizelo...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

Petule88
Jj, to je úplně to samý, náš to měl asi tak 8 cm, fakt obrovský, taky už jsem plašila, viděla to nejhorší. Pro jistotu si kdyžtak zavolej vetovi, jestli to může mít po injekcích. Mizelo mu to ale hoooodně dlouho a když jsem se radovala, že se ta jedna zmenšuje, objevila jsem další 2 na druhé straně. Myslím na 99%, že to bude po těch injekcích. Nějaká alergická reakce asi a příště to nahlásit vetovi ještě než začne nějakou dávat.

Petule88
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 08:37
- Nahlásit

HanuleGR
tak super, to vypadá na to samé možná příští týden cinknu vetovi a poptám se, ale to bude zřejmě ono..mě píchnout 5 injekcí tak jsem mrtvá takže to nemusí být vůbec v místě píchnutí ale i jinde?booooože to jsou věci, ji furt zkoumám, no mám taky trochu důvod v 8 měsících už jsmě měli - zánět ucha, zánět dělohy, zánět žaludku, zánět v oku a nastydnutí děs, doufam že si to vybrala jako štěně a teď už bude klid

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání