| Autor |
Zpráva |
aress
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:51
- Nahlásit
nasiel som svojmu havovi kusok nad varlatami najaku hrcu alebo skor dve vyzera to presne ako varlata na dotytk je to tvrdse ale nema to tam stale len niekedy sa to objavi
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:54
- Nahlásit
Uz som to tu niekde spomenula. Ak to ma len pri ztoporenom penise, tak je to zalud. Psia anatomia je trocha ina
|
aress
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:56
- Nahlásit
cozeeee??tak to je sila hm no to som si nevsimol pokial myslis ze ho ma vonku??to tusim nie nevim budem to muset ece pozret
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:58
- Nahlásit
V podstate musi byt napaty, vacsinou tie grce su v pritomnosti celeho napateho penisu, neviem ci musi byt vonku. Moj pes ma obcas take problemy, ze mu unikne moc... A vtedy ten zalud je snad vacsi nez semeniky Ale vidno, ze pritom trpi, raz mal taky krc, ze nemohol chodit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:05
- Nahlásit
Teda aspon taku knizku mam ja, kde je to znazornene a pise sa to tak tam.
|
haha
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:49
- Nahlásit
našim psům to tam taky někdy vyskočí hlavně když se převalí třeba na záda, já myslela že je to prostata
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:56
- Nahlásit
haha
Mozne to je, ja za to ruku do ohna nedam, ale je to jediny obrazok, ktory som nasla s popisom, co-kde
|
haha
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:58
- Nahlásit
pigie
já to taky nevím jistě co to je já si to jen myslela
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:33
- Nahlásit
http://www.efauna.sk/pes/anatomie/show.php?txt=pohlavniustroji
Toto som nasla. Medzi 8 a 14 su tie spominane "hrce". Nieco ine vsak mam ja doma Aj ked obrazok je taky isty, len popisky su ine
|
haha
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 17:35
- Nahlásit
tak to bude asi ono
|