Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zvracení, průjem, kulhání....
Autor Zpráva
OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:31
- Nahlásit

Mám 5,5 letého labradora, nikdy neměl žádné zdravotní problémi,ale tenhle týden se mu rozjelo zvracení, průjem a začala kulhat na zadní nohy, hlavně si ulevuje na levou zadní.
Včera večer jsem s ním jela na veterinu,dělali mu utz i rtg, tím se vyloučilo že by měl např. kost ve střevě,ale zase jelikož že to požírač tak je možné že nám sežral nějaký kus textilie,což na rtg vidět není,dle utz to vypadá v pohodě.Ve střevě má plynatost a nějaký ještě nestrávený kus.Dostal ATB a dneska jdem na KO,nikdy jsem se s tím nesetkala a vůbec nevím o co všechno může jít
jestli máte někdo podobnou zkušenost nebo jste o tom někde slyšeli,prosím písněte, mám o broučka strach ((

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 08:38
- Nahlásit

My jsme měli vestibulární syndrom. Popsala jsem to sem pod tím názvem, ve vyhledávači se to dá najít.
Průjem nebyl, ale zvracení a padání zadkem do strany. Atd. - viz ten podrobný popis.
Asi to nebude ono, ale co kdyby...

Mika
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 10:58
- Nahlásit

Psíček

na prujem prece na spackanu mikrofloru je prece ATB uplne nejlepci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:05
- Nahlásit

Mika

Já na to používám rum a bílý jogurt netrvanlivý. A výsledky jsou lepší než u ATB. Aspoň na mě to tak funguje i bez chémie. Moje feny ale nechtějí ten rum, jsou hloupé.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání