| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 10:13
- Nahlásit
Předevčírem jsem našáhla naši fence bouli na zádech, nejdřív jsem si myslela, že leží pokrouceně a je to lopatka nebo něco takovýho, ale pak jsem začala šmátrat a je to jen na jedný straně, je to trochu jako váleček nebo tak něco.
Vůbec jsem nepostřehla, že by jí to tam rostlo.
16.8. jsem s ní byla na očkování, první injekci jí dali na levou stranu, ale kam jí dali druhou, jestli na druhou stranu nebo zase na levou to fakt nevím, bavila jsem se s vetem a nesledovala to.
Mohla by to být reakce na očkování? Takhle pomalu po 10 dnech? Je to tak 3 cm dlouhý.
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 10:38
- Nahlásit
Jestli ji tam píchli,tak to může být reakce,naše čubinka to měla 14 dní po očkování,ale pro jistotu zavolej vetovi.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 10:45
- Nahlásit
No to já právě nevím, kam ji píchla ta technička
Zítra tam navečer dojdu, zatím jí to zkouším rozmasírovat, ještě jsem si myslela, jestli se nebouchla, ale nevypadá to, že by jí to nějak bolelo nebo tak něco
|
pigie
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 10:58
- Nahlásit
No nas Hugo to mal velmi dlho (mesiac urcite), a bolo to velkosti polky pinpongovej lopticky. Tiez to bola reakcia. Ja som v panike bezala veterinarovi a ten mi potvrdil, ze tu injekciu picha tam ;) Ak mas starosti a veterinar picha isty typ injekcii niekam, tak ti povie, ci je to ona.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:09
- Nahlásit
Ahojky,my máme úplně stejný problé.Naše čubinka dostala antibiotika v injekci a má tam taky dost velkou bouly,vet říkal,že je to reakce a že pokud se to nestratí tak to bude muset vyříznout.Už to má jeden a půl měsíce.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:23
- Nahlásit
Fuuha, tak to som rada, ze sa nam to stratilo. Inak na zatvrdle guce pomaha mast Hirudoid. Ja sama som ju pouzila na reakciu po kliestovi a znama prave na hrcu po injekcii, tak skuste mazat tym. Nasa hrcka po kliestovi (v oboci velmi viditelna) zmizla do dvoch tyzdnov upne, pricom rastla asi mesiac.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:25
- Nahlásit
Hmm, tu mast doma máme, ale to ty chlupy budou vypadat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:33
- Nahlásit
Hej, to ta musim upozornit, ze mne v tom mieste, kde bola zdurenina chlpy vypadali, ale miesto do mesiaca zarastlo. Aj by som ti sem dala fotku pred po, ale neviem ako ;)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:50
- Nahlásit
Zase jsem jí bouli osahávala, ale ona ji nemá jako součást kůže, je to pod ní, vůbec to není spojený, jakoby ta boule byla v další vrstvě, nevím, jestli se tomu říká podkoží nebo jak
Na tohle já vážně nemám, jak se něco děje s hafanou jsem z toho vykulená
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:59
- Nahlásit
fromeli
Náš pes to měl taky, nebylo to součást kůže, ale pod ní. Zmizelo to pomalu asi za 2-3 týdny, také reakce po očkování.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:03
- Nahlásit
fromeli
To je v pohode, aj u nas to bolo tak ako pise WhiteWolf ;) Je to reakcia tkaniva nie koze
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:04
- Nahlásit
Tak se trochu zklidním Díky
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:05
- Nahlásit
fromeli
A my sme mali dve hrce, po obidvoch stranach, sumerne, preto som bezala veterinarovi. A on, ze on tak picha, nezatazuje len jednu stranu A ja som si uz myslela, ze hafan ma rakovinu Stvormesacny
|
haha
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:47
- Nahlásit
fromeli
pokud je to pod kůží a je to kulatý bez ztopky pravděpodobně se ti někde praštil nebo je to z toho očkování, můj pes jednou někde blbnul ve vodě a najednou měl na boku bouli jak tenisák chce to masírovat ono se to časem vstřebá naše hafuše to měli už kolikrát někde se uhodí , prolítne pod plotem a tak kdyby to nemizelo dlouho tak to na veterině vyškrábou ale my to nikdy nepotřebovali vždycky to tak za dva tři měsíce zmizelo, poznáš jestli se mu to bude zmenšovat
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 11:22
- Nahlásit
Tak buď jsem si na tu bouli zvykla, nebo se fakt zmenšuje, zdá se mi menší
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 11:27
- Nahlásit
vidis, bude to lepsie a lepsie. Ona sa vstrebe, neboj
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2005 13:57
- Nahlásit
Tak hlášení o bouli - stále se zmenšuje, ale stále ještě je.
|