Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Líná a nič mu neni?!?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
michaelau
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 09:12
- Nahlásit

baruska

Dakujem hrozne za rady!! Ten Advocate je na predpis vet, tak idem s Frejom...

corgi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 17:18
- Nahlásit

S tím ostropestřcem - nedávno jsem to studovala, tchýni chytá žlučník - bylinné nebo čajové směsi (lidské čaje, pro psy snad nejsou) s ním nejsou to pravé ořechové, protože by bylo třeba semena ostropestřce delší dobu vařit nebo je důkladně rozžvýkat, aby ostropestřec působil.

baruska
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:02
- Nahlásit

Jsou i kapky ostropestřec - je tam sice alkohol, ale stačí přelít horkou vodou, já pak přidávám do granulí nebo žrádla

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:05
- Nahlásit

A já jsem teď nedávno viděla tabletky ostropestřcové

baruska
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 21:13
- Nahlásit

A já se teď dívala na ten Sangrim champion PL a moc se mi to líbí, asi zase brzy dostanu vynadáno co jsem zase objednavala

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 08:44
- Nahlásit

baruska
asi zase brzy dostanu vynadáno co jsem zase objednavala
Já to dělám tak, že si sama sobě kupuju dárky k svátku, narozeninám, Vánocům... Prostě potřebuju pro psa drahou věc XY, tak si jí koupím jako sobě a je to - holt to musí drahá polovička pochopit, no

baruska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 15:01
- Nahlásit

to už mám vybrány tak dvoje vánoce dopředu

Moje drahá polovička je v kupování věcí pro psa v pohodě, pokud je kupuje sám a je to jeho nápad

baruska
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:41
- Nahlásit

baruska
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 21:17
- Nahlásit

Tak mám dvě zprávy mimo téma - první už umím vkládat fotky a druhá podívejte jak vypadá moje feňulka dnes jí něco píchlo do tlamky

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 21:58
- Nahlásit

baruska
Extrémní dávky vit.C a cibuli na tu opuchlinu, chuděrce malý!

baruska
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:33
- Nahlásit

jj díky, já to leduju bo jsem nenašla vpich

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:16 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit

Michaelau
Jenom takova kontrolni, jses si opravdu jista, ze to nemuze byt zpusobeno linanim steneci srsti?
Nam se stalo neco podobneho s modrou dogou. Cerny tecky, suchy zaniceny flicky. Veterinar delal opakovane seskrab, nezabral Prednison, ani lecba dravcika/demodexe... pak jsme navstivili odbornika na dogy a bylo jasno.

I kdyz jsme s tim pocitali s linanim steneci srsti, tohle jsme necekali. Pes pak postupne vic a vic teckovatel, az se to slilo do tmavsi dospelacky srsti. Ale vypadal tak, ze se nas az lidi ptali, jestli je to tigr, nebo doga skvrnita

michaelau
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:40
- Nahlásit

Neysa

A mohla by si mi dat kontakt na toho odbornika na dogy? Aj my sme vcera boli zase u veterinara, povedala som mu, ze mam pocit, ze by to mohol byt dravcik, on to vylucil, len tak od oka a urobil zase zoskrab - negativny, tak mi dal papier do labaku na ostatne vysetrenia dermatologicke.... Prave jeho mama to mala tiez, ale oni to neriesili a vymyzlo jej to same od seba...dorastla srst a bolo.

baruska
Chudinka! Ale snad ju to az tak neboli

Neysa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 09:03 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit

michaelau
Je to MVDr. Stourac, bydli u Brna
http://deutsche-dogge.cz/bonoda/index.html

Jinak, on se prave demodex nemusi ukazat ani na opakovanem steru a presto tam je. Ale pokud nezabira lecba, tak to muze byt prave neco jineho.
U nas trpel kdysi dravcikem starsi pes, tak jsem si rikala jestli se treba nevratil... No nakonec se ukazalo, ze leky nejsou potreba, akorat vitaminy a trpelivost

Mimochodem, takhle vypadal nas pes. Na tehle a nasledujici fotce je to dost videt, jak nema jednotnou barvu a je silne teckovanej

michaelau
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2010 16:47
- Nahlásit

ano, takto to vypada i u nas... ale je naaaadherny ten vas hafan!

Neysa
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 10:40
- Nahlásit

michaelau
Dekuji

U nas to vyresil cas, ale je fakt, ze pes tak pitome vypadal cca 3 mesice. Davali jsme krom ostatnich vitaminu i Biosil 1x denne, jsou to lidske vitaminy, k dostani v lekarne bez receptu.

Zkus se pripadne kontaktovat s vice lidma od vymaraku, jestli to opravdu nebude linanim steneci srsti.
My jsme pak i na vystave videli par podobnych pripadu u dog, ale meli jsme to asi nejvyraznejsi. Terminus technicus znel: "prozranej od molu"

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání