| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
Muj Rambík má kašel a vet nám dal na to Rimadyl, prej je to na jakejkoli zánêt. Co si o tom myslite? Rimadyl mam doma od operace loktú, takže jsem už bohužel nêkde ztratila pribalovy leták.
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:42
- Nahlásit
rozhodně ne!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:44
- Nahlásit
Rimadyl je proti bolesti muskuloskeletární soustavy, že by byl na kašel jsem ještě neslyšela.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:53
- Nahlásit
No me to bylo divny, ale nemyslela jsem si zas, že by nám doporučil upnou kravinu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
taky se mi to nezdá, těžko říct, doktor nejsem
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:55
- Nahlásit
http://www.vetweb.cz/projekt/registr.asp?idvetregi str=2052
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 09:56
- Nahlásit
A doporučil Na kašel nasazujeme jitrocelový sirup, céčko, kapky z echinacei, teprve pokud by se pes dusil nebo z kašle zvracel je na řadě vet a eventuelně atb. Ale Rimadyl fakt ne. To je stejný,jako by sis ty vzala na kašel Brufen
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:01
- Nahlásit
staropramen
No píše se tam, že je to je proti zánetu, ale muskuloskeletární soustavy. A vet nám rrekl, že je to na všechny zánety.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:02
- Nahlásit
jana33
A jitrocelovej sirup normálne lidskej? A ty kapky taky?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
já dávám jitrocelový sirup co je pro nejmenší mimina,Echinaceou spařím vodou sušenou a přidám do žrádla a 2x denně vitamín C.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:04
- Nahlásit
Vidíš,už ani při obyčejném kašli nemůžeš veterináři důvěřovat..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:06
- Nahlásit
Jj, lidský, a přidávej to rovnou i tomu druhýmu,páč je dost pravděpodobné,že to od něj chytí...taky je dobrý,když vet píchne nějakou vitamínovou injekci na posílení a nám než nasadil atb zkusil dávat i kapky preoti kašli...ale nevzpomenu si,jak se jmenovali....pokud se to ale nebude lepšit, najdi si jiného veta, bude to chtít něco víc..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
My kupujeme jitrocelák s medem nebo normální, echinacea kapky a Cetebe. Dávkování sirupu a kapek jako pro dět, cetebe při kašli dvě denně jako makrel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:10
- Nahlásit
jana33
a ty dáváš echinaceové kapky s alkoholem? nebo se dají koupit i bez?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:11
- Nahlásit
taky dávám jitrocelovej sirup, ale chce to prozkoumat množství nebo se poradit v lékárně, protože některej, už nevím kterej obsahuje nejvíc jitrocelu a pak ještě dávám med
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:11
- Nahlásit
jana33
A múžu mu to dát do žrádla nebo mu to musim narvat prímo do huby?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:14
- Nahlásit
Jo a ještē, já mám ted taky kašel, múže se to prenášet z človēka na psa a naopak?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:20
- Nahlásit
makrel
Nevim,kupuju ty pro děti, asi trocha ho tam bude,ale v těch pár kapkách si nemyslím,že by to nějak vadilo.
zuzanarosakova
Normálně do žrádla. I když ten jitrocelák je sladkej,takže to by ti sežrali i normálně Od psa kašel nechytneš,funguje to spíš opačně
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
az budes kupovat jitrocelak, tak se koukni jestli je tam cukr nebo umely sladidlo, ber ten s cukrem. Ty detsky se snad delaji jen s cukrem, ale pro jistotu to zkontroluj, ja si takhle taky nabehla a pak jsem musela na nakup znova
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:48
- Nahlásit
Ok, dik všem za tady
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 11:58
- Nahlásit
zuzanarosakova