| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
Ahoj, jakou máte zkušenost s těmito přípravky? Dají se kombinovat nebo je to téměř to samé? Vet mi doporučil střídat Alavis s Nutradylem. a přidávat Caniviton. Tak mě zajímají vaše zkušenosti. Díky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit
Ono je to hrozně individuální,některému psovi sedne to,jinému ono.Našim psům Alavis vůbec nepomáhal, dáváme Nutradyl v kombinaci s tekutým Articanem/Artidualem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 20:25
- Nahlásit
jana33
já zas mám pocit, že Alavis byl lepčí než Nutradyl, ten jsem teď nově nasadila a nevim no... Caniviton dávám nonstop. Ale ten Nutradyl dávám krátce, tak ještě nemůžu soudit...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit
Alavis by se prý měl po asi 14 dní dávat v dvojnásobné dávce a pak jí snížit na dávku podle hmotnosti. Pak to nepůsobí jako prevence, ale jako léčení. Údajně.
Mám Alavis pro koně a dávám to WSS. Udržuju je tak, aby moc neskákali a neběhají po schodech, neb jsem na nový dům dala krom jiného zásadní požadavek - vše jen v přízemí.
Máme artrozu na kyčlík (velkou), 2 vyhřezlé plotýnky kolem jednoho obratle a výrůsky na dvou obratlech tak blbě, že tvoří nůžky a tlačí na nerv.
Alavis papáme už asi 3 roky a vcelku dobrý. Prý je ale Caniviton lepší. Nevím, měla jsem jen jedno balení, a to tabletky a to byl problém: jak s tabletkou do vzpouzejících se psů. Alavisem popráškuju granule a vystaráno.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 06:38
- Nahlásit
Caniviton HD teď budu zkoušet u NO s artrozou. Jinak se dá Caniviton koupit i v prášku. Jinak jestli Alavis nebo Nutradyl, to je jedno, nám nepomohl ani jeden.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:17 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
zuzanarosakova
Vet mi doporučil střídat Alavis s Nutradylem
Podle mě proto, že nějakou dobu už žádný Alavis není kompletní kloubní výživou, vždycky se musí kombinovat. Je to komerční záměr výrobce. Není to jen z mé hlavy, tak je to i podle Duchka.
Nutradyl nám moc nepomohl, ale to nic nemusí znamenat, je to určitě velice individuální, co u koho zabere.
My používáme směs Orling Chondro Can a Gelacan fast.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 10:35
- Nahlásit
My na artrózu používáme čínské biokalcium, je to velmi dobré.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit
Houškovámuzete mi prosim dat na to cinske biokalcium nejaky odkaz?dekuji mockrat.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit
houskova.j@atlas.cz
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit
Walda
Podle mě proto, že nějakou dobu už žádný Alavis není kompletní kloubní výživou, vždycky se musí kombinovat. Je to komerční záměr výrobce. Není to jen z mé hlavy, tak je to i podle Duchka.
něco podobnýho nám říkal i vet a doporučil Alavis3, že ten je kompletní.
Vlčáčková
Alavis papáme už asi 3 roky a vcelku dobrý. Prý je ale Caniviton lepší. Nevím, měla jsem jen jedno balení, a to tabletky a to byl problém: jak s tabletkou do vzpouzejících se psů. Alavisem popráškuju granule a vystaráno
my to máme naopak, Caniviton v prášku a Alavis tablety. A i ty tablety dávám do žrádla, rozlomim na půl a psi si toho ani nevšimnou a snědí.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit
Hele když mám dávat čokloj denně 5tablet alavisu tak najednou nebo jednu například po dvou hodinách? Nebo je to fuk?
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit
staropramen
Pane, samozřejmě, že najednou, aby to mělo ten bomba efekt.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:17
- Nahlásit
Co to je .. Bomba efekt..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:22
- Nahlásit
staropramen
Já dávám podle návodu 3 a rozděluju mu to do žrádla 2 ráno a 1 večer. A doufám, že to jako nevadí, že se to rozpustí v tom žrádle?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:24
- Nahlásit
To asi nebude vadit,ono se mu to stejně tak rozpustí v těle
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:28
- Nahlásit
staropramen
když to tam totiž dám pozdě a nerozpustí se to tak ty naši hajzli všehno sežerou a zůstane tam na vylízaný misce ukázkově neporušenej Alavis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit
My měli Nutradyl po operaci a teda nic moc a někdo mi tenkrát říkal, že je to stejný jako nějaký Alavis, akorát tam těch účinných látek je míň a vím, že jsem se tenkrát dívala a fakt to tak bylo.
U nás nejvíc zabírá Alavis a jak to tady čtu, tak příště taky zkusím ten pro koně. Teď máme Aptoflex, ale taky žádná bomba, takže budu kupovat zase Alavis.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit
Maya
Nutradyl je založen na něčem jiném, na výtažcích z novozelnadských slávek, plus jsou tam přidány další látky. Ale je to individuální záležitost, nám ani u jednoho hafa nezbral žádný Alavis,vyhozený prachy, na Nutradylu oba dysplatici vesele ťapkaj
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit
staropramen
No to je to, jak ten pes lítá ne? Ne počkej, to vlastně zas redbull
Já přidávám chondra jen jednou za den, jellikož psíci baštěj jen večer, tak to hodím do žrádla a zblafnou cokoliv. Dost jim to sřídám, vždy koupím něco jinýho, ale spíš levnější, jelikož to dávám jen jako prevenci, protože problém s displazií u nich nemám. Ale když jsem měl ještě starého psa, dával jsem mu na stáří caniviton a hrozně se zlepšit. Myslím, že mu to prodloužilo život min. o dva roky.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:08
- Nahlásit
Blesková odpověď z info@alavisu.. Denní dávku tablet můžu podávat jak chci,najednou nebo po pár hodinách,hlavně aby pes dostal dávku dle tabulky
|