| Autor |
Zpráva |
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 19:41
- Nahlásit
Moje fenka malinoisky bude mít za 14 dní rok a chci s ní udělat RTG DKK. Znáte někdo dobrého veterináře, který dělá rentgeny a hlavně - který tomu doopravdy rozumí a pomůže nám (nemyslím tím zfalšovat RTG) ale pomůže nám fenku správně položit a chytnout! Nejlépe na Moravě! Díky moc!!
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 20:16
- Nahlásit
Ostrava MVDR.Nytra,DKK dokonce i vyhodnocuje,SUPER!!!!!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:44
- Nahlásit
Umět udělat RTG kyčlí by měl každý vet, co na to má příslušné zařízení a na vyhodnocení se to pak stejně posílá nějakému povolanému člověku z klubu
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:07
- Nahlásit
To by měl, jenže to tak v mnoha případu není. třeba u nás nejmenovaný vet ti zrentgenuje psa s výsledkem 2/2 a pak ¨necháš psa zrentgenovat jinde, pošleš to stejnému vyhodnocovateli a dojde ti 0/0....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:37
- Nahlásit
LUCKA
Přesně tak. Vybírej pečlivě, poradila bych ti Deckera ale to je pro Tebe daleko... Zkus se zeptat třeba Míši a Radka D.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 21:43
- Nahlásit
Ketrin
Jo vidíš to, Radek ani Míša Dočekalovi mě nenapadli!! Díky za naťuknutí!! už jsi měla ty zkoušky? nebo tě to teprve čeká? každopádně přeji hodně štěstí a pokud to máš už zasebou, tak se pochlub!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 06:34
- Nahlásit
LUCKA
Snad ti poradí, i když vím že Míša byla nedávno na rtg s mladým psem taky až u Deckera. Na zkoušky odjíždím dneska, dnes je zahájení rozlosování atd. a sobota + neděle samotné zkoušky. Pak jsem ještě týden na táboře, takže sem se dostanu až potom. No nevím jestli bude čím se chlubit. Je mladej, ještě nezkušenej, nevychozenej. Ví, co má dělat, ale občas prostě radši dělá něco jinýho
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 20:19
- Nahlásit
Ahoj lidi!!Kolik taková "sranda" stojí?
|
Náhoda
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 22:07
- Nahlásit
Anonymní, myslíš RTG DKK?
Tak to je bratru cca 1000 kč, v kterém je zahrnuta narkóza, rentgenový materiál atd. + 350 kč za přijetí oficiálního dopisu, kde Ti písemně oznámí výsledek RTG. . .
|