| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 23:26
- Nahlásit
Pumpa
Mrkni sem: http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_10991_0.html
Nevěděla bys?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:48
- Nahlásit
Co se týče DKK, mám známou, ktrerá chová velká plemena a nedá dopustit na GAG od firmy Canina. Prý hotový zázrak, omlouvám se, nečetla jsem celou diskuzi, jen bych ráda alespoň "radou" pomohla...
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit
Ahoj,
popravdě nevím nevím, nejsem veterinář a už vůbec nechci nějak chytračit,zvlášť ne co se zdraví pejsků týče, ale už jsem viděla několik pejsků, pár i s poměrně těžkou dysplazií a ty příznaky které popisuješ mi na dysplazii moc nesedí.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:40
- Nahlásit
Já zase nedám dopustit na čínské biokalcium. Je vynikající a vyzkoušeno, že pomáhá. Dysplazie v každém případě chce rozumný pohyb.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:53
- Nahlásit
Houšková
Janis
čínské biokalcium.
Uz sem se lekla, skorem, ze nenapisete recept na vselek.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:04
- Nahlásit
Takže jsme prošli vsechny mozny i nemozny vysetreni, dysplazii nemá vůbec!!!!! DKK 0/0, ja bych toho myho veta fakt.... ne nic. Má caudu. Budem operovat. Jen nevim jestli MVDr. Šrenk - Jaggy nebo MVDr. Duchek - Vetcentrum Stodůlky. Cena je na Jaggy dvojnasobna, ale i presto se priklanim k ni. Nevim no....Ach jo
Jsme z toho spatni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:06
- Nahlásit
handula
. Má caudu. Budem operovat
ty vado...tak můžu jen držet palce..
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:18
- Nahlásit
handula
držíme pěsti aby to bylo brzo v pořádku.
Jinak bych se taky přikláněla k Šrenkovi, nebo je ještě výbornej Snášil. Ale ten je myslim jen v Brně...nevim odkud jste.
Říká se mu sice "řezník" , ale je výbornej, akorát ty jizvy jsou od něj teda .....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:18
- Nahlásit
jen bych potrebovala to probrat s nekym u koho se operace povedla, zatim nevim o nikom.....me vet rekl, ze je to neresitelny, takze jemu uz neverim...ale v podstate nemam na vyber, nebudu to resit, tak mu davam tak pul roku s ohledem, jak se to zhorsilo...proste z variant kortikoidy, akupunktura, operace...volim snad variantu, ktera to snad vyresi definitivne.....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
Alka
Jaggy Praha.... do Brna nemuzem, pes nevydrzi v aute dlouho, nema si jak lehnout a jak stocit nohy, to by bylo peklo...
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
http://www.snasil.cz/veterina_sluzby.html
bod č.4 , zkus mu třeba aspon zavolat a zkonzultovat to, za to nic nedáš
|
handula
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
Alka
diky jsi hodna, ale jak rikam jsme z okolí Prahy, Brno je z ruky
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 21:25
- Nahlásit
jasně, to je škoda, tak aspon moc držíme palce
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
Mam znamu (teda znamu, predavala mi sedlo na kona..) a len tak jednou medzi recou sa zminila, ze ich pes prekonal caudu... a teraz s nim jej dcera normalne sportuje (vyhrava s nim dogfresbee zavody), zije uplne normalny zivot. Ale nemam ziadne podrobnosti, vek psa, kondici, rozsah ochorenia.. ak chces, mozem ti dat jej emailovu adresu, snad sa nebude hnevat...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:36
- Nahlásit
Mika
dekuju jsem rada za kazdou pozitivni informaci....
ostatnim dekuji, ze drzi palce....
|