| Autor |
Zpráva |
Sylva
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:12
- Nahlásit
V jiném tématu jsem četla o chváleném MVDr. Snášilovi. Doporučíte i dalšího? A znáte MVDr. Dvořáka a jeho práci?
Díky za sdělené zkušenosti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 21:21
- Nahlásit
Znám kliniku Jaggy. Ale je příšerně drahá. Nicméně mají nejen vlastní rentgen, ale dělají i magnetickou rezonanci. Když jsem opouštěla psa v narkoze pro vyšetření, byl u něho ortoped, anesteziolog, neurolog a dva vet. technici. Výsledky vyšetření naprosto vynikající. Stálo mě to sice 14,5 tisíce, ale pravděpodobně jsem se vyhnula několika operacím (možná i vč. endoprotézy kyč. kloubu). Do té doby nikdo nepřišel na to, co psovi je, oni našli dvě onemocnění. Takže s nimi žijeme, jen jsme udělali určitá opatření a už je to asi 3 roky v klidu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
souhlas s Vlčáčkovou. Na klinice Jaggy(byli jsme jak v Brně , tak v Praze) je perfektní péče. Mám stejnou zkušenost s narkozou jako Vlčáčková. Ortoped je tam MvDr Beránek, operoval nám oba lokty u obou psů. Odborník a sympaťák, psa ukládal na zem povelem " hajušky"
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:11
- Nahlásit
Vlčáčková
To byla investice na správném místě.
zuzanarosakova
A co vás stály ty lokty? Nás čeká jedno zápěstí.
A ještě jedna titěrnost: kdo je majitelem rentgenů, jež jsem zaplatila já? Přesněji kdo je má držet u sebe? Verze našeho veta je, že já jsem vlastníkem, ale uchovávat je mají oni. Divný ne?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:18
- Nahlásit
No mě to nepřijde ani moc divný, on je lékař tak by měly být jemu k dispozici si myslím,ale na vyžádání by ti je asi dat měl pokud chceš třeba jít jinam
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:18
- Nahlásit
Sylva
Pokud jde o rentgeny, tak by ti je na vyžádání měli dát.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:21
- Nahlásit
Sylva
A co vás stály ty lokty? Nás čeká jedno zápěstí
4 lokty cca 45 tisíc myslim.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:23
- Nahlásit
Sylva
ale před tím nám už u jednoho psa jeden loket operoval náš "obvodní" vet (nechal tam fragment, dělal to klasickou metodou) a stálo to 12 tisíc. Beránek to pak zpravoval artroskopicky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 23:00
- Nahlásit
Beránek - myslím, že si ho pamatuju. Takovej vousatej, ne? Trošku mi holčičku trápil, plakala u toho. Ale potom se hned otočila a mazlila se s ním.
Nebo ten vousatej byl neurolog? Už nevím.
Nejlepší rentgen v Brně je nyní na veterině na Palackého tř. Je digitální a prý dělá nejlepší snímky. Ten mám tedy doma, protože se posílá mailem. Rentgen a výstup z mag. rez. od Jaggy je u nich.
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 23:40
- Nahlásit
rovnako dobrá skúsenosť s Jaggynou. Ceny holt odpovídají kvalite. Na Snášila som tiež počula dobré referencie, ale mnoho ľudí má problém s jeho (pomerne arogantným) vystupovaním. Tu na CZ-psovi sa o nom diskutovalo hodne, takze si zadej do vyhladavace jeho jmeno, vyleze toho spousta. Ja som vsemi deseti pro Jaggynu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 23:43
- Nahlásit
Vlcackova
Beranek neni fousatej, je to takovej velkej urostlej medved. a rentgen by myslim, mel dat na vyzadani. My jsme sli na Jaggy s rentgeny od naseeho veta.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 23:46
- Nahlásit
Sylva
a taky nam Beranek dal tip na super ortopedicke pomucky, Rambik ma ortezu na lokty, chodi v ni na dlouhy prochazky a moc mu to pomaha. Maj i na zapesti. Je to na dogleggs.com
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 00:28
- Nahlásit
On mi vet rentgeny vydal. Ale hned dodal "ale vrátíte nám je?! Uchovávat dokumentaci máme my". Neměl starost o jejich použití v době léčby (to ho naopak při mé žádosti je znovu vidět obtěžovalo), ale uložení důkazů. A když je na veterině, v případě sporu, zamění s jinými, ať chtíc, či nechtic... Majitel si nevyhádá o správnosti léčby nic. Napadá mě jejich označení. Ale nemám je teď u sebe, abych to omrkla.
Zkusím teda Jaggy. Náš mě upozorňoval na jejich vysoké ceny, ale vzápětí na vysoké ceny Dvořáka, s nímž operaci domlouvá. Já s ním mám nedobrou zkušenost z dřívějška, proto se vás na něj ptám. A byl li by o ticícovku, dvě, levnější než Jaggy, nehraje to velkou roli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 00:31
- Nahlásit
NO, můj vet. chtěl za operaci 2,5 t. a Jaggy asi 6 t. Takže o 1 až 2 t. víc to asi nebude, spíš o víc.
Jenže na Jaggy je nesrovnatelně lepší vybavení, je tam "lůžková" část, psa tam lze nechat po operaci v péči, mají lepší narkozy a mohou i resuscitovat. U operace je anesteziolog, stejně jako u lidí. To normální veterinář většinou zajistit nemůže.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Jenže na Jaggy je nesrovnatelně lepší vybavení, je tam "lůžková" část, psa tam lze nechat po operaci v péči,
v Praze jsou na jaggy i pokoje pro psy s páníkama, když ho musej hospitalizovat, můžeš tam bejt s nim. To je super.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
Doufám, že tam je i televize a internet .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:32
- Nahlásit
Vlčáčková
na Jaggy je všecko možné
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:45
- Nahlásit
Sylva
taky mám fenku po operaci loktů na Jaggy u pana Beránka. spokojenost veliká. operace proběhla bez problémů, mám videa z důkazy, co všechno tam dělali. pan Beránek je příjemný a prfík, což je super kombinace. ceny jsou mazec, my jsme dali za oba lokty artroskopicky 25 tis. ale vysledek je opravdu super.
Snášila znám taky. arogantní je opravdu hrozně moc, viděl snímky pořízené v 6ti měsích a řekl, že je zdravá. ty stejné snímky viděl i Beránek a hned tam DLK viděl. takže tak.
RTG snímky jsou sice tvoje, ale je opravdu běžná praxe, že je u sebe má vet v kartotéce. na vyžádání ti je rozhodně musí vydat
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:01
- Nahlásit
Jo, přesně: Snášil - arogantní mistr světa.
A toho Dvořáka, olomoučáky vety vynášeného do nebes, nikdo neznáte?
Tak jdu nás objednat na Jaggy. Držte prosím Cvokovi všechny packy. ať ta jeho dopadne co nejlíp. Je dost akční pošuk, takže být ležákem (má problem i na páteři) jsou pro něj muka. Samo mimo velké bolesti.
|