| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:28
- Nahlásit
Mamčin pes (vlčí špička, 8 let) má nějakou alergii - drbe se, padají jí chlupy, smrdí myšinou. Krmená je klasickou stravou (maso + zelenina, ne vejce, ne drůbeží, přecházelo se kvůli problémům). Testy negativní, veterináři k ničemu (snaha o změnu byla).
Nejpravděpodobněji z toho vychází alergie na roztoče, mamča nechce podávat kortikoidy, protože se jí to daří udržet v přijatelných mezích.
- Proti roztočům má advantix, jenže mamča se bojí, že po čase ztratí účinnost a chtěla by to střídat. Máte tip na nějaké antiparazitikum i proti roztočům.
- a druhá věc. Perfektně jí zabírá phytovet detox. Jenže se nemá dávat trvale, takže potřebuje nějaký pročišťující prostředek s možností trvalého dávkování (prášek, tablety, to je jedno)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:31
- Nahlásit
kachna_
když pes smrděl myšinou tak to byla vždycky prašivina, ale to by vet poznal, já jsem slyšela, že když uděláš z tea tree oil roztok a budeš oplachovat psa, tak na ni roztoči nepůjdou, že jim bude smrdět, ale jestli to je pravda nevím.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 23:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
kejtlin
když uděláš z tea tree oil roztok
tak se Mili zblázní. Ona ho nesnáší, strašně jí smrdí, mne si čumák...
tak to byla vždycky prašivina
vidíš, to jsem netušila, a to myslíš, že by se mohlo zlepšit podáním advantixu?
Čoveče čoveče čoveče, ty příznaky i jako celkem seděj, posílám mamče a děkuji za nápad.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:54
- Nahlásit
kejtlin
tak prý to prašivina určitě není
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:57
- Nahlásit
Dobrý večer, mojí feňulce pomohl na alergii na dravčíka Advocate a Advantix pipety, jinak se ještě snažím posilovat imunitu.
|