Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kosti z bůvolí kůže
Autor Zpráva
MonikaLiberec
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:52
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat zda jste někdo neměl problém se zvracením pejska po pozření kosti z bůvolí kůže. Měli jsme s tím docela problém Borinka z toho byla naprosto zničená. Díky za diskusi

maxim
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:56
- Nahlásit

MonikaLiberec
Někdy se stalo, že mi pes spolknul větší kus, kterej mu zbyl, když už ji skoro celou požvýkal, to potom uvízne v krku a pes může i zvracet nebo se dusit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:06
- Nahlásit

MonikaLiberec

po kosti z bůvolí kůže ne, ale po sušeným vepřovým uchu ano, když byl Ešus štěně. Je možné, že má citlivější zažívání, spolkla větší kus a ten jí tam udělal rotyku.

maxim
nebo se dusit

jo to je fakt. takhle se mi málem udusil můj první pes. Jak to žvejkal a cucal, vytvořil cosi, co mělo tvar jakoby jazyka, či lžíce na boty, polknul to, jenže se mu to šprajclo. Kdybych nebyla doma, udusil by se. Od tý doby tohle nedávám, když nejsem doma.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:09
- Nahlásit

Kdyz jsme meli buldocka, vubec ty kosti nesmel dostavat, vzdycky to jen tak trochu nazvejkal, cely spolknul a pak silene zvracel.

Roberta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 00:42
- Nahlásit

Našemu Rončíkovi se to párkrát stalo. Spolkl větší kus a potom se davil. Teď mu kupujeme kosti 30 cm dlouhé a má to na delší dobu. Jak to ožužlá na velikost, kdy to může spolknout, mu to rozřežem na malé kousky. A bez dozoru ho s kosti nenecháváme. Máme strach, aby se pitomeček nezadusil

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 14:14
- Nahlásit

PetraK
Přesně, tak to dělá náš pes. Kost mu dám vždycky tu největší a jakmile jí sežvejká na velikost, kterou může spolknout, seberu mu ji.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání