| Autor |
Zpráva |
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:49
- Nahlásit
Máte prosím někdo zkušenost s programem BEAPHAR?
Našla jsem na netu spreje, pudry i obojky této značky za celkem rozumnou cenu. Poradíte prosím někdo? Díky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
jsou absolutně neúčinné, jak pudr tak obojek i sprej.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:28
- Nahlásit
LiVr
My jsme měli obojek a nic... klíště spokojeně napité přímo pod obojkem, nebrat.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:33
- Nahlásit
Kejtlin díky. A neporadíš nějakou účinnou značku? Je mi jasné, že na každého psa působí něco jiného. Mám 5 psů a 4 kočky. Taky nevím, jak a co na Dorotku - to je za zubožená afghánka. Je to pořád takové chrastítenko, na všechno náchylná.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:35
- Nahlásit
Dáško, taky děkuji. Asi se potvrdilo: nejsme tak bohatí, abysme kupovali laciné věci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:42
- Nahlásit
LiVr
mám ověřený kiltix obojky ale jsou drahý a děsně smrdí, já je pak cítila i v práci což bylo nemožný, zkusila jsem scalibor jen na 1 psovi, púo asi 14 dnech se jí udělal tvrdý vřed, rána do masa, pod obojkem, vet to léčil atb 2 měs.
jinak psy češu denně po příchodu z lesa, občas se přisaje, tak hop vyndám a kočky stříkám frontlinem sprejem, občas ale nějaká klíště přinesou.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:50
- Nahlásit
To je děsné sfinstvo ta klíšťata - taky to nemusel ten Noe brát na archu !!
Já dneska doneska od vetky Effipro na ovčáky, bo sem feně našla blechu. Prej to vyjde o cca 80,-Kč míň než Frontline. Tak uvidím.
Ten Scalibor jsem měla vloni na ovčáky.
Zkusím se optat na ten Kiltix. Pomáhá i na blechy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:51
- Nahlásit
LiVr
kiltix je i na blechy.
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:53
- Nahlásit
s obojkami skusenosti nemam, osobne pouzivat uz tretiu sezonu spot Duowin, spokojnost velika, minule leto sme mali dohromady asi 5 klistat - a ze ich tych mrch bolo v okoli Brna ako nas.anych.
S priatelom vedieme doma sukromnu vojnu - on na svoju fenku pouziva Advantix - a ten o jedno kliste vyhral - mala ich za sezonu asi styri - ale ja mam chlpateho psa a on kratkosrsteho
|
Tomanec
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2014 13:27
- Nahlásit
Dobrý den, s antiparazitním obojkem od Beapharu mám dobré zkušenosti, používám tento: http://beaphar.cz/cs/psi/antiparazitika/obojky/obo jek-antiparazitni-beaphar-diaz/
Vždy mi pejska ochrání po celou dobu výskytu klíšťat i když se pejsek často koupe v jezeře.
Jako důchodce oceňuji také jeho přijatelnou cenu.
Tomanec
|