Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / apatická fenka II.
Autor Zpráva
andrea01
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:07
- Nahlásit

Všechny Vás zdravím, před měsícem jsem tady psala, že mám problém se svou fenečkou, veterináři mi tvrdili, že je naprosto v pořádku, že má zdravý všechny orgány, v pořádku krev, bylo mi tady doporučeno nechat udělat sono, i to bylo v pořádku. Nicméně stav mojí berušky se nelepšil, spíš naopak, začala napadat na nožičku, přišlo mi, že mě chvílema vůbec nepoznává. Pak mi jedna známá doporučila svého veterináře, v pondělí jsme k němu jeli na prohlídku a během 10 minut mi podle příznaků řekl, že si myslí že je to nádor na mozku. Ovšem aby vyloučil cokoli jiného bylo potřeba odebrat mozkomíšní mok. Včera byly výsledky hotové a bohužel se jeho diagnoza potvrdila. Naštěstí fenečka je v ranném stádiu a vet říkal, že je možné aby s tím žila kdlidně i dva roky, dostala kortikoidy a vitamíny. Proč Vám to píšu?Protože pokud jste přesvědčení, že vašemu psovi něco je, i když vás okolí přesvědčuje o něčem jiném, vy znáte svého psa nejlíp, nenechte se odradit tím, že vám řeknou že je naprosto zdravý, i když vidíte že se mění. Přeju všem zdravé miláčky, protože není nic horšího než když tomu svému už nemůžete pomoct a jen se snažíte čas který mu zbývá udělat co nejradostnější.

moll
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:16
- Nahlásit

držte se - obě....

Barča85
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:18
- Nahlásit

andrea01
Ježííš, to je strašný...Moc držím palce...
Mě se moje fenka minulý týden taky zdála divná, ale už je to v pohodě, asi byla jen přetažená, ona nemá ráda zimu a my byli celý den venku fotit koně venku..

leila
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:21
- Nahlásit

andrea01
ježiši to je strašné měla jsem podobný problém akorád vetové věděli, že psisku něco je ale nevěděli co na diagnózu přišli příliš pozdě

jen jedna rada - dostala kortikoidy a vitamíny
zkus jí dodávat ostropestřec, kortikoidy jsou svině a ničí játra... tímto to alespoň trochu utlumíš...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

andrea01
Takhle jsme přišli o prvního psa, lítal jsme opakovaně na veterin,že je čuba jiná, skleslá,unavená a tam nám tvrdili,že jsme hysterky a pes je zdravej. Za měsíc jsme jí tam vezli v bezvědomí,odebrali mozkomíšní mok a zjistili,že má encefalitidu. Bohžel už bylo pozdě
Držte se, ať vám společná cesta vydrží ještě dost dlouho

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:48
- Nahlásit

andrea01

ach bože, to je hrozný. Držte se. Je mi to moc líto.

staropramen
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:52
- Nahlásit

Dělají se vůbec mozkopsí operace?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 12:59
- Nahlásit

andrea01
stesti, ze si to nevzdala a mas ted sanci jeste na dva uzasne roky, ktere si muzete spolu uzit

Je to rozhodne lepsi, nez kdybys to nechala a meli jste spolu toho casu mnohem mene.

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 13:11
- Nahlásit

To je smutné. Moc držím palce ať to zvládáte dobře jak jen to jde.

Bohužel taky podobná zkuešnost. Pejsek odchov měl dva měsíce problémy kulhal, v noci naříkal a z temperamentního čerta byl najednou psí dědeček. Majitel chodil k veterinářům ty ho vyšetřovali cpali léky na bolest a nic. Pak když už bylo zoufalé se radím s majitelem a říkám a dělali mu krevní rozbor a test na boreliozu. Ne nedělali. Druhý den majitel šel a nechal testy udělat a bylo vyřešeno pes měl boreliozu. Nyní bere tři týdny atb a už je o 100% lepší. Nebudu to komentovat kdyby jsme tu borelku nechtěli nechat udělat asi by rok a půl starého psa nechali postupně umřít .

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání