| Autor |
Zpráva |
Usanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:12
- Nahlásit
Potřebovala bych od vás slyšet názor: otec mi volal,jestli bych neměla nějakou radu ohledně fenky někoho známého.Napíšu,co všechno vím.
Jedná se o půlroční fenku retrívra, která je ve společnosti staršího psa. Už od té doby,co ji mají se počůrává při kontaktu s majiteli. Je moc štastná,když je vidí a počůrá se. Ale to i během dne, když ji někdo pohladí.
myslela jsem,že při příchodu by si ji měli mín všímat,aby se uklidnila -ale dělá to celý den,že jo,tak to moc nepomůže.
Může to být něco zdravotního - jenže se spouští kontaktem.
nevím,nemám s tím zkušenosti.
|
Usanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:19
- Nahlásit
A napadlo mě,jestli to nemůže být tím,že je prostě ještě malá a že neovládá svěrač.
To by pak mělo časem přejít,ne?
|
pigie
|
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:20
- Nahlásit
Pocurava sa aj pri kontakte s inymi psami? Mozno je natolko submisivna, ze sa proste pocurava... Dobre si im poradila, ja by som tiez nevedela co s tym, len to nevsimanie pri prichode a aby sa jej nepozerali do oci. To je vsetko, viac znalosti nemam ani ja.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:28
- Nahlásit
Usanda
Moje fenka GR dělala přesně to samé. Při každém návratu domů, při každé návštěvě někoho u nás, při každé návštěvě někde jinde, dokonce venku, když ji někdo začal hladit ..... přešlo to samo, ale už si fakt nepamatuju v kolika měsících. Řekla bych tak po roce, ale fakt si nejsem jistá.
|
pigie
|
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:30
- Nahlásit
No, ak je to tou submisivnostou, tak susedkina kokrspanelica sa toho zbavila asi po roku a pol ;)
|
Usanda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:31
- Nahlásit
janina
Taky jsem mu to pak řekla. At s ní kdyžtak zajdou k vetovi,jestli třeba není nachlazená....a když bude v poho,tak to bude věkem a samo to snad po tom 1.roce přejde
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Srp 2005 19:54
- Nahlásit
Naše fenka se také neudržela při našem návratu domů, nebo když měla radost, že potkala psího kámoše
Vše se upravilo věkem, takže nejspíš jen ještě neovládá svěrač.
|