Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / počůrávání
Autor Zpráva
Usanda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:12
- Nahlásit

Potřebovala bych od vás slyšet názor: otec mi volal,jestli bych neměla nějakou radu ohledně fenky někoho známého.Napíšu,co všechno vím.

Jedná se o půlroční fenku retrívra, která je ve společnosti staršího psa. Už od té doby,co ji mají se počůrává při kontaktu s majiteli. Je moc štastná,když je vidí a počůrá se. Ale to i během dne, když ji někdo pohladí.
myslela jsem,že při příchodu by si ji měli mín všímat,aby se uklidnila -ale dělá to celý den,že jo,tak to moc nepomůže.
Může to být něco zdravotního - jenže se spouští kontaktem.

nevím,nemám s tím zkušenosti.

Usanda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:19
- Nahlásit

A napadlo mě,jestli to nemůže být tím,že je prostě ještě malá a že neovládá svěrač.
To by pak mělo časem přejít,ne?

pigie
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:20
- Nahlásit

Pocurava sa aj pri kontakte s inymi psami? Mozno je natolko submisivna, ze sa proste pocurava... Dobre si im poradila, ja by som tiez nevedela co s tym, len to nevsimanie pri prichode a aby sa jej nepozerali do oci. To je vsetko, viac znalosti nemam ani ja.

janina
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:28
- Nahlásit

Usanda

Moje fenka GR dělala přesně to samé. Při každém návratu domů, při každé návštěvě někoho u nás, při každé návštěvě někde jinde, dokonce venku, když ji někdo začal hladit ..... přešlo to samo, ale už si fakt nepamatuju v kolika měsících. Řekla bych tak po roce, ale fakt si nejsem jistá.

pigie
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:30
- Nahlásit

No, ak je to tou submisivnostou, tak susedkina kokrspanelica sa toho zbavila asi po roku a pol ;)

Usanda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2005 13:31
- Nahlásit

janina
Taky jsem mu to pak řekla. At s ní kdyžtak zajdou k vetovi,jestli třeba není nachlazená....a když bude v poho,tak to bude věkem a samo to snad po tom 1.roce přejde

Anonymní
# Zasláno: 19 Srp 2005 19:54
- Nahlásit

Naše fenka se také neudržela při našem návratu domů, nebo když měla radost, že potkala psího kámoše
Vše se upravilo věkem, takže nejspíš jen ještě neovládá svěrač.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání