Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / olysalé uši a čumák
Autor Zpráva
Vikula
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:04
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenosti, co může být příčinou olysalého čumáku a uší u jezevčíka? Vet tvrdí, že je příčinou potravinová alergie, může se to projevovat takhle i bez svědivosti? Na zimu se to zhoršuje.

Nexxi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:42
- Nahlásit

Zdravím, tímhle problémem jsme si prošli loni při obojím línání, vet udělala všemožné testy krevní, tím se vyloučila štítná žláza apod.. Změnili jsme granule z Puriny na Nutram na srst, po tom se to zlepšilo, na podzim se ale problém po přelínání opět vrátil, tak jsme změnili na radu vet granulky zase na acana pacifica a přidáváme biotinové tabletky.. btw.. jezevčík má jakou

Nexxi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:44
- Nahlásit

jej omlouvám se, neodešel mi nějak konec.. chtěla jsem se zeptat, jakou má srst

Vikula
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:03
- Nahlásit

Nexxi
Krátkosrstý.On to není můj psík, je od jedné holčiny u nás v práci. Je z toho celkem nešťasná.Pes je už pět roků olysalý a nic nevedlo ke zlepšení.

jessiie
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:25 - Změnil/a: jessiie
- Nahlásit

Vikula

S tímto problémem mám obrovské zkušenosti. Pomohla jsem si sama. Veterináři mi do čubiny ládovali samé léky a mastičky, které jí spíše ničily než pomáhaly. Samozřejmě, že tento zdravotní problém je věc výživy, ale abych Vám tady poradila, vysvětlila co to způsobuje a pomohla, tak to bych musela popsat celou stránku. Bude rozumější, když se podíváte na můj web o naší fence Malého hrubosrstého vendéeského basseta, kde najdete odpovědi na Vaše otázky a problémy. http://vendeesky-basset.jmnet.cz Zde se mimo jiné touto problematikou zabývám a čerpám i z vlastních zkušeností. Najdete zde i TOP kvalitních krmiv pro vaše mazlíky. Přeji Vám i pejskovi hodně spokojenosti a hlavně zdraví.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání